Čini se da legendarna britanska dizajnerica Vivienne Westwood može baš sve, pa čak i da uredi enterijer luksuznog hotelskog penthousea.

"Penthaus" na desetom spratu hotela London West Hollywood, ima 185 kvadratnih metara u koje je Westwood smestila velike tibetanske tepihe i masivne garniture u bež nijansi.

(Gwyneth Paltrow: Zavirite u glumičin luksuzan butik Goop shop!)

Međutim, zaštitni znak britanske kreatorke, očekivano, nisu bili spomenuti predmeti, već se njen potpis oseća u omiljenim britanskim motivima – tartan dezenom i zastavom Velike Britanije, i naravno, logotipu modne kuće.

Naime, ovi elementi britanske kulturne baštine svoje mesto su pronašli kao dekorativni element materijala kojima se dizajnerka pridržavala prilikom kreiranja predmeta za uređenje ovog luksuznog apartmana.

Tako da će budući posetioci osim u divno uređenom enterijeru moći da uživaju i na prostranoj terasi s koje se pruža veličanstven pogled na grad.

(Evin kutak: Eva Longoria dizajnirala svoju prvu kolekciju za dom)

Iako od Vivienne nismo očekivali savršenu eleganciju, ponovno je uspela da nas iznenadi, a apartman na zadnjem spratu hotela The London West Hollywood u Los Angelesu i biće otvoren sledećeg meseca, a cena noćenja biće neverovatnih 25,000 dolara.

Izvor: buro247.hr