Sezona takmičenja je zvanično počela, a počinjemo je divnom vešću za sve ljubitelje dizajna: pobednik desetog Annual World Luxury Hotel Awards takmičenja je obelodanjen!

Da, takvo takmičenje postoji. I da, kao što mu ime kaže, spektakularno je.

Pobednik za 2016. godinu je elegantan i raskošan Armani Hotel Dubai, koji se nalazi u Burj Khalifi - najvišoj zgradi na svetu.

Opisuju ga kao "odraz sušte elegancije, jednostavnosti i prefinjenog komfora koji oslikava prepoznatljivi stil Giorgio Armanija."

Paa, već smo kupljeni!

foto: Instagram/armanihoteldxb

Armani Hotel Dubai otvoren je 2010. godine i sadrži 160 gostinjskih soba i apartmana, ekskluzivnih radnji, kvalitetnih restorana i Armani SPA. Hotel zauzima prvih osam spratova i nivoe 38. 39. i 163. Burj Khalife. Pored njega se nalazi ogromni Dubai Mall tržni centar, a iz njega se pruža pogled na famoznu Dubai fontanu i Dubai Operu.

foto: Instagram/armanihoteldxb

Hotel je oličenje Armanijevog prepoznatljivog minimalističkog stila, sa sve podovima od Eramose mermera, jasnim linijama i prigušenim svetlom. Pritom, cvetni aranžmani mogu biti samo u dve boje. Armanijev zaštitni monogram se nalazi na svemu, od peškira u sobama do kocki šećera.

foto: Instagram/armanihoteldxb

Drugi vrhunski hoteli koji su učestvovali u takmičenju su ART Rotana u Bahreinu, Yangtze Boutique Shanghai i Hotel Le Meurice Paris.

foto: Instagram/armanihoteldxb

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/