Ipak, to nikako ne znači da su zaista i uspeli da zaštite svoju privatnost.

U današnje vreme nas to uopše ne čudi, s obzirom da u Los Anđelesu postoji čitav niz turističkih obilazaka koji vam obećavaju vožnju pokraj kuće vaše omiljene glumice ili pevača, a reći će vam i da uz malo sreće možete naleteti na njih dok iznose smeće ili odlaze na trčanje. 

Ipak, jasno je da se to događa u zanemarivom broju slučaja.

S druge strane, otmeni restorani i barovi mesta su na kojima se okuplja proverena klijentela, pa tako i zvezde sa takozvane holivudske A liste. 

Ukoliko se nađete u Los Anđelesu i  želite da vidite neka od poznatih imena, pokušajte rezervisati sto u jednom od navednih restorana.

The Ivy

Kada paparci praktično bez prestanka stoje ispred određenog mesta, jasno je kakvog su profila gosti. Ovde je u pitanju kultni restoran u koji redovno odlaze Mariah Carey, Ciara, Quentin Tarantino i Sharon Stone, a poznat je i kao mesto na kome se često održavaju prijemi pre i posle dodela prestižnih nagrada.

Sugarfish Sushi

Za razliku od mnogih sličnih mesta, ovaj se restoran prvenstveno ističe ukusnom hranom kakvu nije moguće pronaći bilo gde. O tome koliko se hrani ovde ozbiljno pristupa dovoljno govori i podatak da šef Kazunori Nozawa neretko ume da ukori svoje goste. Tačnije, nećete hteti da vas vidi kako svom soja sosu dodajete wasabi ili kako u njega umačete marinirane komade. Među vernim gostima nalaze se imena poput Taylor Swift, Larryja Davida (čuvenog komičara sklong ironiji, te mora da je hrana stvarno dobra!), Kylie Jenner i Charlize Theron.

Catch L.A.

Ako tražite restoran sa spektakularnim pogledom na centar grada i Hollywood Hills, ovo je mesto za vas. Osim uživanja u pogledu sa krovne terase, ovde će vam ponuditi i izvrsne koktele, te morske specijalitete. Posreći li vam se, za stolom do vas mogla bi sedeti Sofia Vergara, Eva Longoria, Fergie, The Weeknd ili Robin Thicke.

Chateau Marmont

Ovde je reč o kultnom holivudskom hotelu duge tradicije, u kome odsedaju Lady Gaga, Jay Z, Justin Bieber i Bruno Mars, a za očekivati je i da gastronomska ponuda odgovara reputaciji. Kao posebno poželjeno se ističe vreme ručka, i to po mogućnosti s rezervacijom stola u bašti.

Giorgio Baldi

Obožavatelji Rihanne imaju samo jednu misiju - doći do rezervacije stola u ovom restoranu. Iako Rihanna zalazi i na prethodno navedena mesta, upravo ovaj restoran ističe kao svoj omiljeni. Štaviše, navodno ima trajnu rezervaciju. Nađete li se u blizini, naručite neku od njihovih čuvenih testenina ili salata i bacite pogled jesu li oko vas i drugi česti gosti, poput Jamesa Cordena, Georgea Clooneyja ili Kate Hudson.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/