IMAMO NAJOTPORNIJU I NAJMOĆNIJU MASKARU ZA LETO: Otkrijte zašto je Ultra Volume maskara pravi letnji must-have

Odlična maskara je neizostavni deo svakog make-up looka, naročito tokom leta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Avon

Leto je vreme kada smo najaktivniji – od jutra, dnevnih obaveza u vrelom gradu, večernjih izlazaka, pa sve do uživanja na bazenima ili obalama reka i mora. Baš takvi topli dani zahtevaju pouzdane make-up saveznike koji će zajedno sa nama ići kroz sve aktivnosti, a naročito nam je potrebna moćna maskara koja nas neće izneveriti ni u gradu, ni na odmoru. Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo na ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon nam je predstavio nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno leto.

Avon 

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje ceo dan*, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i neguje trepavice. Dok volumen otporan na toplotu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa i sa nama će izdržati svaki letnji izazov. Obe maskare su dostupne u dve nijanse – Blackest Black i Brown Black.

Avon 

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prianja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

Istaknut volumen sa ultra izraženim trepavicama je definitivno obavezan ovog leta i zato su Ultra Volume maskare neizostavni deo našeg nesesera ovog avgusta.

Avon 

Nove Ultra Volume maskare dostupne su po ceni od 729 dinara, od 1. avgusta u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Od sada Avon proizvode možete da poručite online i stižu direktno na vašu adresu!