TIKTOKERI TVRDE DA JE OVAJ PARFEM ULTIMATIVNI GENERATOR KOMPLIMENATA: Osoba koja ga nosi je 'poslednji sastojak'

Glossier "You" postao je viralni parfem na TikToku nakon što je jedna korisnica otkrila da ju je nepoznati muškarac na ulici zaustavio kako bi je pitao koji parfem nosi.

Unsplash/Cedrik Malabanan

Parfemi su vrlo subjektivna stvar jer nas sve privlače različiti mirisi i note. Ipak, jedan parfem je nedavno je postao viralan na TikToku, što sugeriše da bi ipak mogao da postoji miris koji se sviđa svima ili barem većini.

Radi se o Glossierovom parfemu "You" koji je u prodaji od 2017, no nedavno mu je prodaja skočila za 50 posto. Naime, TikTokerika @bitcoin_papi objavila je video u kojem je ispričala da ju je nepoznati muškarac lovio po ulici kako bi saznao ime parfema. Kasnije je otkrila da je drugi dečko napisao pesmu o istom parfemu jer mu je jastuk predivno mirisao nakon što je devojka koju voli, otišla.

This browser does not support the video element.

Glossier "You" postao viralni parfem na TikToku  TikTok/bitcoin_papi

S notama ružičastog papra, jantara i irisa, "You" miriše kao topli zagrljaj, ili kako kaže osnivačica Glossiera Emily Weiss, kao vrat vašeg dečka. Reklamira se kao "ultimativni lični miris" u kojem je osoba koja ga nosi "poslednji sastojak", što znači da na svakome miriše drugačije.

This browser does not support the video element.

Glossier "You" postao viralni parfem na TikToku  TikTok/lyssielooloo

Ako ste tražili novi svakodnevni miris koji je zaista otelotvorenje "vas", "You" bi mogao biti najbolji izbor.