Hailey Bieber izbacuje savršen beauty proizvod s hijaluronom: Claudia Schiffer kao lice kampanje posvećene ženama 40+

Za mekanu kožu i odličnu hidrataciju posle 40. godine.

Balmain via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Već neko vreme Hailey Bieber najavljuje novi proizvod u asortimanu svog Rhode beauty brenda. Nagađanja su bila razna, od SPF-a, do nove maske za telefon, olovke za usne ili kreme za telo. Ipak, sada je naša omiljena it devojka otkrila da u svoju ponudu uvrštava Barrier Butter, novi balzam za intenzivnu i dubinsku hidrataciju tokom noći.

Iako smo od Hailey navikli na sjajeve za usne i sjajna rumenila, sada je predstavila idealan proizvod za hladnu sezonu kada je koži hidratacija najpotrebnija.

Reč je o idealnom dodatku noćnoj rutini koji osnažuje kožnu barijeru i zadržava vlagu do 24 sata, vraćajući koži prirodnu mekoću i elastičnost. Formula u sebi ima 13 sastojaka kao što su kompleks hijaluronske kiseline, PGA i murumuru maslac koji dokazano poboljšavaju hidrataciju i smanjuju pojavu sitnih bora. Takođe, odlična je stvar što ima nekomedogenu strukturu što znači da neće zapušiti pore.

Barrier Butter je višenamenski, te ga možete koristiti od lica do suvih delova tela poput ruku, laktova ili kolena, a dolazi u dve veličine.

Osim samog proizvoda koji je oduševio ljubitelje brenda i same Hailey, imamo celi novi momenat nove ambasadorke - bivše manekenke i supermodela Claudije Schiffer. Jedna od ikona modnog sveta kao i jedna od najistaknutijih manekenki ikada, i dalje nosi svoju prepoznatljivu lepotu zbog čega je, zapravo, idealno lice Haileyinog proizvoda, a najavljuje i targetiranje nove ciljne grupe - žena preko 40 godina.

Na zvaničnoj Rhode stranici, Barrier Butter u prodaju stiže 28. oktobra.