Mirisi Orijenta očarali Beograd: Prestižni AJMAL brend niche parfema stigao u Belodore parfimeriji

U Belodore parfimeriji u beogradskom tržnom centru Galerija, koja je ujedno i najveća niche parfimerija u Evropi predstavljen je prestižni parfemski brend AJMAL.

Zoran Mircetic/Zoran Mircetic

DP Lux grupa je, u svojoj Belodore flagship radnji u TC Galerija u Beogradu, organizovala ekskluzivni događaj posvećen parfemskom brendu Ajmal, koji je jedan od svetskih lidera na tržištu niche parfema. Događaj je okupio influensere, ljude iz javnog života, predstavnike medija i biznis partnere DP Lux grupe (koja je ekskluzivni zastupnik brenda Ajmal), a u kojem su svi podjednako uživali u jedinstvenoj atmosferi i mirisnim notama renomirane kuće koja spaja bogatstvo tradicije i savremenog pristupa.

Svaki detalj događaja je konceptualno ispratio prepoznatljive odlike Ajmal-a koji dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mirisne note, signature kokteli, muzika i dekoracija doneli su spoj futurizma i orijentalnih elemenata, pa su gosti makar na trenutak otputovali u čuvenu pustinjsku metropolu, Dubai.

Imali smo priliku da direktno iz prve ruke od izvršnih direktora Ajmal-a čujemo priču o njihovim parfemima, o sastojcima i poreklu sastojaka kao i da saznamo koje novitete nam donose u Srbiju. Signature kolekcija niche parfema je već prisutna u Belodore parfimerijama širom regiona, a ono što je novo, je Prestige kolekcija i posebna niche kolekcija parfema iz Prive linije koja donosi luksuz na još višem nivou.

Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

Ambijent i atmosferu na predstavljanju ovih novih Ajmal linija parfema dodatno je upotpunila umetnica koja je stvarala slike u pesku, evocirajući duh peščanih predela Emirata. Njeno umetničko stvaralaštvo i pokreti na pesku pratili su ritam i duh muzike Orijenta pa su se mnogi gosti povedeni emocijama takođe oprobali u ovoj veštini, učeći prve korake slikanja u pesku.

Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

Kompaniju Ajmal predstavio je izvršni direktor kompanije, gospodin Shapoor Bhathela, kome se zahvalio Miloš Milutinović, generalni direktor DP Lux grupe:

„Čast mi je i zadovoljstvo što imamo priliku da svim zvanicama na ovaj način predstavimo kompaniju i brend Ajmal, ali i ponudu u Belodore parfimerija. Naša posvećenost kvalitetu i inovacijama omogućila nam je da izgradimo široku ponudu parfema koja zadovoljava različite ukuse naših kupaca, a naš cilj je da svim kupcima omogućimo da pronađu miris koji im u potpunosti odgovara zahvaljujući kvalitetu i raznovrsnosti naše ponude“, istakao je Miloš Milutinović.

Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

„Glavna zvezda“ večeri bili su prestižni parfemi iz Prive kolekcije, niche haute perfumery kolekcije brenda Ajmal, koja kombinuje orijentalne i zapadne elemente, stvarajući izbalansirane parfeme koji su dugotrajni i intenzivni, čiju osnovu čine agar drvo, kardamom, ruža, kafa i druge egzotične note.

Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

AJMAL – Crafting memories since 1951

Ajmal je kompanija sa više od sedam decenija iskustva i bogatom istorijom, koju je pedesetih godina prošlog veka osnovao Ajman Ali u Asamu, Indiji, regionu poznatom po agar drvetu, što je jedan od esencijalnih sastojaka orijentalnih parfema. Ova kompanija je izuzetno posvećena uzgoju i preradi agar drveta, zahvaljujući čemu je postala jedna od najuspešnijih distributera mirisnih ulja. Zahvaljujući inovativnom pristupu i visokom kvalitetu, ova porodična kompanija stekla je svetsku reputaciju kada je reč o izradi parfema. Njihova ponuda uključuje širok spektar uniseks parfema, koji inspirišu i prate jedinstven lični pečat svakog ko ga nosi, a kupci na tržištu u Srbiji parfeme ovog brenda mogu pronaći u ekskluzivnoj ponudi Belodore parfimerija.

O DP Lux grupi:

DP Lux grupa je vodeći evropski distributer brendova parfema i skin care kozmetike sa prisustvom na 13 tržišta. DP Lux mreža se brzo razvija zahvaljujući uspešnim saradnjama sa prestižnim brendovima, a sa svojim stručnim timom i posvećenošću, postali su najveća distributivna mreža u ovom delu Evrope. Takođe, DP Lux grupa je vlasnik tri maloprodajna lanca parfimerija (Belodore, Plaza, L’Occitane), koje posluju u 7 zemalja.

Belodore – The art of fragrance. The science of beauty.

Od svog osnivanja 2020. godine, Belodore je sinonim za luksuz i jedinstvenost. Međunarodni lanac niche parfimerija trenutno posluje u 7 zemalja: Bugarskoj, BiH, Hrvatskoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji. Belodore trenutno upravlja sa 14 parfimerija sa stručnim profesionalcima koji znanjem doprinose iskustvu upoznavanja sa luksuznim mirisima. U Belodore radnjama pažljivo su odabrani brendovi iz Londona, Milana, Pariza i Njujorka: kao što je Xerjoff, Creed, Tiziana Terenzi, Edition de Parfums Frederic Malle, Kilian Paris, Etat Libre d'Orange, Byredo, Juliette Has a Gun, Caron, Nishane, Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection i mnogi drugi.

Belodore je prisutan i online sa 4 web prodavnice na 4 različita tržišta: Mađarska, Hrvatska, Srbija i Crna Gora.

Izbor parfema u Belodore parfimerijama zaista je više od obične kupovine: to je jedinstvena prilika da sa sobom ponesete deo istorije, umetnosti i inspiracije. Sa izborom najfinijih mirisa i visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda iz više od 70 vodećih niche brendova, ovde možete doživeti zašto se parfemi definišu kao ‘’čista umetnost’’.