Dani su postali kraći i hladniji, jesen je definitivno stigla i vreme je idealno da se prepustite malim uživanjima koje ovo godišnje doba, iako nije omiljeno svima, čine ipak idealnim.

Jer morate priznati da je ispijanje vina u nekom novom amijentu, sa dobrom muzikom u pozadini i naravno dobrim društvom, baš idealno za prohladne okotobarske noći. 

Ovo je vreme kada sve pomalo usporava i možemo da se posvetimo sebi i otkrivanju novih stvari, a mi smo ih otkrili nekoliko i to vrlo, vrlo dobrih.

Oduševljeni smo mladom indie divom koja vešto kombinuje moderan zvuk sa onim sirovim rock’n’roll momentima koji teraju na ples. Nina Diaz je pravo ovogodišnje otkrovenje, a novi album čista zaraza. Hiss Golden Messenger je recimo idealan za romantične večeri u dvoje i sesije slatkih poljubaca koji mirišu na vino i pečeno kestenje.

Velika imene poput Lady Gage donosi nam ove jeseni sjajan novi album koji kombinuje i one strastvene sjajne pesme za đuskanje u njenom prepoznatljivom fazonu, ali i divne, akustik balade.

Uostalom, zabavite se i otkrijte sami. 

1. Nina Diaz, "Trick Candle"

2. Hiss Golden Messenger, "Heart Like a Levee"

3. Brookzill!, "Let's Go (É Noiz)!"

4. Phantogram, "Same Old Blues"

5. Phantogram, "Same Old Blues"

6. JoJo, "Fab" feat. Remy Ma

7. Tove Lo, "Influence" feat. Wiz Khalifa

8. Lady Gaga, "Perfect Illusion"

9. Gabriella Cohen, "Sever the Walls"

10. Kings of Leon, "Walls"

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija