Magazin Dazed objavio je trejler za dokumentarac koji će prikazati priču o tome što se događalo u antologijskom njujorškom klubu "Studio 54". Čuveno disco mesto otvorili su daleke 1977. godine, Steve Rubell i Ian Schrager, tako što su preuredili nekadašnju napuštenu opersku kuću iz perioda 1920-ih godina.

Među redovnim gostima koji su posećivali ovu legendarnu i "skandaloznu" instituciju su Mick i Bianca Jagger, Andy Warhol, Liza Minnelli, Calvin Klein, Grace Jones i brojni drugi. Iza ovog dokumentarca stoji Matt Tyrnauer, koji je uradio seriju intervjua sa Schragerom i prijateljima koji su bili pokrovitelji "Studija 54".

U pitanju je hronološka priča o usponu i padu kultnog kluba, koji je svoja vrata zatvorio 1986. godine. U trejleru se između ostalog mogu videti prikazane arhivske slike i žurke koje su se  održavale na ovom legendarnom mestu.

Svetska premijera održaće se 15. juna, a mi jedva čekamo da saznamo sve što se može o zabavi tadašnjih zvezda kojoj kao da nije bilo kraja!

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/