Glumac. Avanturista. Optimista. Luka Raco osvaja nas svestranošću, energijom i dobrim manirima. Ovog puta, odlučio je da ELLE ekipu ekskluzivno povede na jedno od svojih snimanja behind the scenes, te nam u razgovoru otkrije šta uvek nosi sa sobom, kako se motiviše kad ima loš dan, ali i koliki je teret donosi veliki influence na društvenim mrežama.

Hvala što si nam dao priliku da zavirimo "iza scene". Kaži nam na koje snimanje si nas ovog puta poveo i koji su to projekti na kojima trenutno radiš?

Trenutno radim na seriji Igra Sudbine, upravo privodimo kraju 500. epizodu serije i nastavljamo dalje. Snimanja su nam po 12h svakoga dana, tako da je ovo projekat kome sam trenutno apsolutno posvećen, teško je uklopiti čak i privatan život, a ne još neki projekat.

20220520_115249.jpg
Elle 

Šta je ključ dobrog snimanja - dobra priprema, atmosfera, ljudi...?

Kada su dobri i kvalitetni ljudi tu, samim tim je i odlična atmosfera. To je upravo ono što čini kvalitetno snimanje, i ono što nas motiviše da svakoga dana raspoloženi dolazimo na set.

20220520_101858.jpg
Elle 

A kako se motivišeš kad ti je jednostavno "loš dan"?

Ako je loš dan, onda je obavezan trening i sve se reši. Bilo kakva sportska aktivnost.

3 stvari koje uvek nosiš sa sobom na snimanje?

Samsung Galaxy Z Flip3 5G naravno, slušalice i neko voće.

20220520_103027.jpg
Elle 

Kad ne snimaš, putuješ. Kako to sve postižeš i uspevaš li ikada da se "isključiš"?

Kad god sam na odmoru, trudim se da to vreme iskoristim za beg iz Beograda ili Srbije. Sada je sve olakšano, i većina poslova se rešava putem telefona, maila itd, tako da me moj saputnik Samsung prati svuda u stopu i pomaže u svemu.

IMG_20220520_115334 (1).jpg
Elle 

Pored toga, imaš i ozbiljan influence na društvenim mrežama. Osećaš li tu odgovornost kao uzor mladim generacijama i kakvu poruku se trudiš da im pošalješ?

Da, mislim da svaka osoba koja ima dosta pratilaca na društvenim mrežama treba da ima socijalnu odgovornost i da vodi računa i šta objavljuje tj. prikazuje na istim. Pogotovo kada su omladinci u pitanju, oni jednostavno upijaju šta god da mi radimo i samim tim na nas pada taj "teret".

A sad mi reci - kako praviš tako dobre fotke? Je li u pitanju pravi trenutak ili dobro osmišljen kadar?

Ima vise faktora, a na prvom mestu je odlčna kamera Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefona. Zatim i i dobra lokacija i dobar kadar.

20220520_103046.jpg
Elle 

Leto se bliži, a koji su tvoji planovi?

Putovanje, putovanje i putovanje.

Šta te čini zadovoljnim i zahvalnim ovih dana?

Roditelji Rista i Radmila.