OVA DEŠAVANJA U BEOGRADU NE SMETE DA PROPUSTITE ZA VIKEND OD 1. DO 3. DECEMBRA: Elle Weekending vas vodi na top mesta

Proslavite mali jubilej Elle Weekending rubrike sa nama!

Press

Moramo priznati još uvek nas nije uhvatila praznična euforija, ali ovaj vikend je za nas poseban jer se šetamo tačno godinu dana i ovaj prvi mali jubilej zaslužuje posebnu šetnju, a Beograd kao da nas je čuo (svi jubileji ovog vikenda su slučajni i ništa nije slučajno)... Krenite sa nama!

Vikend počinjemo već u petak na plesnom podijumu i to na jednoj od naših omiljenih tematskih žurki, pogađate...Yugo wave je u KC gradu. I to nije jedini povod, jer ekipa Yugo wave-a obeležava svoj peti rođendan! Kako sami kažu, očekuju nas domaći disko biseri, moćni zvuci sinta, VJ vragolije i svi marš na ples!

U subotu, veliki jubilej i velika žurka koja će okupirati sve prostorije kluba Drugstore! Reč je o 15. godina Kišobran žurki i ujedno (na veliku žalost svih nas) i poslednjoj. Od 2008. godine organizovano je preko 100 žurki na kojima je nastupilo oko 250 bendova i didžejeva iz zemlje i inostranstva. Impresivne brojke, a ništa manje ne očekujemo od provoda u subotu, gde će pored Kišobran didžejeva nastupiti i bend KOIKOI, reper Rouzi, didžejevi Feloneezy, Stevie Whisper, Phillie P, Little Lu, Sergej Krstić, kao i DJ kolektivi Disko Buvljak, Ghetto University i Urban Farming. Vidimo se u Drugstore!

Nedelju (a i dobar deo subote) smo odmah rezevisali kada smo videli prvu objavu Kuće umetnica kako najavljuju pop up & friends bazar u organizaciji dizajnerke Ane Popović. Na bazaru će biti 10 različitih izlagača svaki dan gde možete kupiti stvarčice, sitnice i bitnice od cipela, torbi, nakita, keramike, garderobe, printova, majica, umetnosti, kolača..a ceo događaj je zamišljen kako one kažu Pravi mali festival dizajna & prijateljstva! Mi smo unapred oduševljeni, a posebno se radujemo Bura bonaci koja nam u decembru donosi more u Beograd.

Do sledeće vikend šetnje...
Milica Golubović

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.