BRAD PITT SNIMA FILM O FORMULI 1: Pogledajte trejler uzbudljivog naslova koji koproducira vozač F1, Lewis Hamilton

British Grand Prix završio je velikom pobedom Lewisa Hamiltona i izlaskom prvog trejlera novog filma Brada Pitta - F1.

Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još jedna nedelja, još jedna trka Formule 1. Ipak, ovogodišnji britanski Grand Prix (trka za Veliku nagradu Velike Britanije) bio je nešto posebno. Naime, Lewis Hamilton je pobedio, oborio rekord slavnog Michaela Schumachera po broju pobeda na jednoj stazi, a upravo u Northamptonshireu videli smo i Brad Pitta u društvu partnerke Ines de Ramon. Povod?

Svetom kinematografije nedavno se prenela vest o snimanju ostvarenja F1 u kom glumac tumači ulogu nekadašnjeg vozača Formule 1, Sonnija Hayesa, koji se vraća u tim nakon duže pauze. Film je nastao u saradnji sa F1, zvaničnim timovima te pomenutim Hamiltonom, a veliki deo minutaže već je snimljen upravo na takmičenjima, dok će se završni kadrovi nastati na završnom Abu Dhabi Grand Prixu.  

IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia 
Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia 

Sve to značajno doprinosi privlačnosti i verodostojnosti filma, a da bi čitava priča bila još interesantnija, upravo je juče objavljen i prvi trejler istog. U filmu će se pojaviti i Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia i Samson Kayo, a produciraće ga britanski prvak u trkama Lewis Hamilton i producent Top Guna, Jerry Bruckheimer.

"Želimo da svi zavole film i da zaista osete da smo uhvatili suštinu ovog sporta," izjavio je Hamilton za BBC prošle godine.

Warner Bros. /Apple / Ferrari / Profimedia 
Warner Bros. /Apple / Ferrari / Profimedia 

Očekuje se da će F1 premijerno biti prikazan za nešto manje od godinu dana, 27. juna 2025. godine. Do tada, u nastavku uživajte u prvom trejleru!

Storybook/Elle/Natalija Knežević