Elle Weekending: Ova dešavanja u Beogradu ne smete da propustite za vikend od 4. do 6. oktobra

Pred nama je vikend pun dobrih žurki!

Press

Istina je da vreme leti, ali ove godine je sve bilo toliko intezivno da ako nas neko pita, od oktobra proglašavamo Novu godinu! Promenilo se godišnje doba, uskoro ćemo pomeriti i sat, te smo odlučili da već krenemo da pišemo želje (tj. u našem slučaju nastavimo) i da step by step ušetamo u sezonu euforije... Pogađate, pred nama je party vikend, ali ne brinite, ostavljamo prostora i za shoes and friends!Krenite sa nama!

Sećate se Aligijerija i devet krugova koje smo krenuli da obilazimo od Čistilišta, pa nam je prošla sezona donela Pakao? Imamo dobre vesti, ovog vikenda ulazimo u novi krug i to velikim otvaranjem sezone sa dvojcem bez presedana, ovog vikenda vrata Pakla otvaraju Luton i Šćepa. Rezervacija nema, politika je ostala ista - first come first served, žur kreće u 20h!

Subotu smo rezervisali za audio-vizuelni šou DJ Marka Miloševića i njegovu (sada već kultnu) „Kluboslaviju“. Dakle, čekaju vas najveći jugoslovenski hitovi u žanrovskom miksu od Nirvane do Silvane, u našoj interpretaciji od diska do folka! Karte možete kupiti na sajtu New tekstil-a, gde se i održava žurka, ali požurite - čujemo da je već gužva.

Kao što smo i obećali, ostavili smo vremena za shoes and friends, te vas ove nedelje vodimo na 11. internacionalni Ana Popović Shoes & Friends pop up spektakl! Događaj je u Domu omladine (sala Amerikana) na kojem će biti preko 40 izlagača iz Srbije i regiona, a pored jedinstvenih komada odeće, obuće i kozmetike, očekuju vas i tribine, radionice, te humanitarna izložba druženja Zadrugarstvo iz Kragujevca. Dođite da se družimo, podržimo lokalne umetnike i zajedno doprinesemo jednom humanom cilju.

Do sledeće vikend šetnje...
Milica Golubović