Da li će biti 2. sezone serije "Nobody Wants This"? Donosimo sve poznate informacije!

"Dobili smo veoma pozitivne reakcije. Tako da mislim da su razgovori oko potencijalne druge sezone definitivno otpočeli."

NETFLIX / Planet / Profimedia

Podcasterka i rabin ulaze u bar... Ne, to nije početak loše šale, već premisa Netflixove nove romantične komedije Nobody Wants This. Za one koji nisu upućeni, ova serija od deset epizoda koja je premijerno prikazana 26. septembra, naišla je na sjajne ocene publike, a naročito generacije milenijalaca koji su odrasli uz Adama Brodija (te beskrajno simpatičnog lika Setha Cohena u The O.C.).

Nobody Wants This postala je treća najgledanija serija/film na Netflixu u Velikoj Britaniji od trenutka svog izlaska, i to s dobrim razlogom. Reći da lik rabina Noaha, kojeg igra Brody nije šarmantan – bilo bi ogromno potcenjivanje. Takođe, njegova hemija sa strastvenom Joanne (Kristen Bell) i njihova sudbinska ljubavna priča podsećaju na romantične komedije iz 2000-ih, sa svim onim klasičnim "hoće li ili neće" trenucima, ali s neosporivom privlačnošću.

Bez otkrivanja previše detalja, serija se završava na svojevrsnom cliffhangeru, ostavljajući obožavaoce željnim nastavka. Da li će biti druge sezone? Hoće li Joanne i Noah uspeti na duge staze? U nastavku donosimo sve poznate informacije o tome.

Da li je "Nobody Wants This" potvrđena za drugu sezonu?

Iako ne volimo da budemo vesnici "loših vesti", Nobody Wants This nije zvanično potvrđena od strane Netflixa za još jednu sezonu. Ipak, često moramo da sačekamo neko vreme da ova platforma da saopštenje o nastavku nekog projekta.

Zapravo, kreatorka serije, Erin Foster, prilično je optimistična u vezi sa produkcijom druge sezone. Inače, radnja serije je delimično autobiografska, inspirisana njenim ličnim iskustvom susreta sa svojim partnerom, koji je Jevrejin.

Govoreći za IndieWire pre premijere 26. septembra na Netflixu, Foster je nagovestila mogućnost druge sezone: "Dobili smo veoma pozitivne reakcije. Tako da mislim da su razgovori oko potencijalne druge sezone definitivno počeli. Ako dođe do nje, želela bih da nastavimo gde smo stali i da se krećemo polako, jer ne želim da odemo previše napred. Želela bih da moja serija bude na televiziji što je duže moguće."

Ko bi bio u glumačkoj ekipi druge sezone "Nobody Wants This"?

Ako bi serija bila obnovljena, ne možemo očekivati da se priča nastavi bez Kristen Bell i Adama Brodija, koji bi ponovili svoje uloge.

Takođe, nadamo se da ćemo videti Justine Lupe iz Successiona kao Joanneinu sestru Morgan i Timothy Simonsa kao Noahovog brata Sashu. Takođe ne bismo mogli da zamislimo Nobody Wants This bez porodica, tako da bismo očekivali da se Stephanie Faracy, Sherry Cola, Jackie Tohn, Tovah Feldshuh i Paul Ben-Victor ponovo pojavljuju.

Kada možemo očekivati drugu sezonu "Nobody Wants This"?

Iako bi bilo preuranjeno navesti datum izlaska pre nego što druga sezona bude potvrđena, prisetićemo se da je prva sezona snimana u Los Anđelesu u martu 2024. godine, a zatim je objavljena šest meseci kasnije, u septembru. Ako druga sezona bude potvrđena do kraja godine, možemo očekivati da ćemo Joanne i Noaha ponovo videti na našim ekranima najranije sledećeg leta. Pratite nas!