Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskoristite šansu i naučite omiljeni strani jezik tokom studiranja!

Usvajanje novih znanja je uvek dobra ideja!

  Izvor: foto: Obrazovni sistem Equilibrio

Kako bi na vreme obezbedili siguran put ka zaposlenju, studentima se preporučuje sticanje dodatnih znanja, pored onih koje usvajaju tokom fakulteta.   

Iako većina mladih danas poznaje bar jedan strani jezik, uglavnom engleski, usavršavanje ovog i učenje još jednog jezika može igrati značajnu ulogu prilikom konkurisanja za željeni posao, kao i u mnogim drugim životnim situacijama.

Napredno poznavanje stranih jezika će vam omogućiti ne samo da pobedite veliku konkurenciju na tržištu rada, nego i da poboljšate konverzaciju na idućem putovanju u inostranstvo, čitate omiljene knjige u originalnim izdranjima, gledate filmove bez prevoda i upoznate se sa kulturama stranih zemalja!

Budite u prednosti, usavršite strane jezike dok ste još uvek studenti!

Ove jeseni prijavite se na Program stipendiranja studenata i iskoristite šansu da naučite svoj omiljeni jezik!

Program stipendiranja studenata -  jesen 2017. organizuju Obrazovni sistem EQUILIBRIO i Evropski pokret FUTURIS.

Program je osmišljen tako da zainteresovanim studentima beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola omogući pohađanje PREMIUM kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje zvaničnog sertifikata Obrazovnog sistema EQUILIBRIO.

Jezici koje možete pohađati u okviru ovog Programa su: engleski, nemački, italijanski, ruski, norveški, švedski, španski, francuski, portugalski i arapski.

Program počinje polovinom novembra 2017. i traje 3 meseca. Tempo rada je dva puta nedeljno po 75 minuta ili jednom nedeljno po 150 minuta (blok nastava). Termini za održavanje nastave su popodnevni i večernji (radnim danima) ili dnevni (vikendom). Polaznike očekuje rad u malim, mentorskim grupama (mentor prati napredak svakog polaznika pojedinačno od početka do kraja trajanja Programa obuke).

Pored nastave i učenja stranih jezika, bitan deo Programa stipendiranja čini sticanje novih poznanstava i druženje sa studentima sa drugih fakulteta!

Author: Dragan Copyright: FVS Software:Ver.1.31 Created: 2017:07:18 09:47:12

Polaznici će tokom trajanja Programa biti u mogućnosti da pored redovnih časova stanog jezika pohađaju specijalne jezičke radionice i seminare (koji nisu obavezni) i upoznaju se sa temama kao što su pisanje CV-ja i propratnog pisma na engleskom i nemačkom jeziku, sastavljanje aplikacije za master studije na engleskom i nemačkom jeziku, tehnike učenja stranih jezika, upoznavanje sa  tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita.

USLOVI ZA KONKURISANJE:

Pravo na konkurisanje imaju studenti koji do sada nisu koristili ovaj vid stipendije u prethodnim Programima stipendiranja

Da je student upisan na neki od državnih ili privatnih fakulteta i visokih strukovnih škola sa teritorije Beograda

Da student ima prebivalište na teritoriji Republike Srbije, Republike Srpske ili Crne Gore

Program stipendiranja studenata je idealan za sve koji planiraju studije ili putovanje u inostranstvo!

Nakon redovnog pohađanja kursa stranog jezika i uspešno položenog završnog ispita, student stiče zvanični sertifikat Obrazovnog sistema EQUILIBRIO.

Prijavite se na Program stipendiranja studenata - jesen 2017, naučite strane jezike i otvorite sebi vrata sveta!

Author: Dragan Copyright: FVS Software:Ver.1.31 Created: 2017:07:18 11:04:57

Za prijave i dodatne informacije o Programu stipendiranja studenata - jesen 2017. posetite -  www.stipendijezastudente.com

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity