Glumac u razgovoru otkriva šta nas očekuje u novoj sezoni serije, te je ovaj magazin jedino "mesto" na kom možete saznati insajderske informacije iz prve ruke. Pored razgovora o seriji, govorio je i o svojim stanovištima o porodici, uspehu, snazi i ljubavi.

Aprilski Men's Health obradio je i mnoge druge teme koje se tiču muškarčevog života i donosi vam 100% korisne savete iz domena fitnesa, ishrane, zdravlja, nauke, seksa, mode.

Zašto podležemo iskušenjima, i kako da treniramo volju i bildujemo karakter.

Kada je reč o popločavanju stomaka, saznajte koje su to nove metode vežbanja koje osim estetike nude i nadljudsku snagu. U aprilskom broju možete saznati i koji je to nov sistem treninga za trbušnjake.

U ekspanziji borilčkih veština, jedna je po popularnosti odskočila od ostalih - predstavljamo trening brazilskog đu-đicua.

Tu je i reportaža o fatalnim skokovima - gledanje smrti u oči oduvek je bilo tražena roba.

S početkom najzahvalnijeg godišnjeg doba za trening, seks i modu, predstavljamo specijalni vodič kroz muški stil odevanja.

Savršena žena očigledno postoji i udarala nas je nogama u glavu. Upoznajte Saru Damnjanović - ona trenira tekvondo, bila je mis Srbije i voli fudbal. 

Povodom svetskog meseca borbe protiv dijabetesa, razgovaramo sa Dušanom i Stojanom Rajićem, trenerima i pokretačima "Dijabetes revolucije".

Jedete picu koja je stajala celu noć? Skrolujete na WC šolji? Danima niste oprali šolju za kafu? Saznajte ko vas je sve naselio i koliko ste odvratni?

Tu je i kolač od sardina. Stara britanska kuhinja je većini ostalih naroda u najmanju ruku bizarna, ali najnovija istraživanja pokazuju da je zapravo savršena. 

Novi Men's Health je u prodaji, bolji i sadržajniji nego ikad!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>https://www.instagram.com/elleserbia/