Večna dilema: da li nositi jedne naočare za sunce i boravak napolju, druge za kišu, oblačno i boravak unutra ili jedne za sve!?

Upoznajte Transitions - inteligentna sočiva za sve uslove!

Osim što su rezultat 25 godina postojanja, istraživanja i razvoja, Transitions inteligentna sočiva prva su i tehnološki najsavremenija fotoosetljiva sočiva na svetu.

Pružaju nosiocu savršen pogled bez obzira na vremenske uslove. Uvek prilagode tačnu količinu svetla koju propuštaju do oka čineći vašu svakodnevicu jednostavnijom, a život elegantnijim. Ona su udobna, pouzdana i pružaju kvalitetnu zaštitu.

Savremena tehnologija u službi udobnog pogleda

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions sočiva se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod uticajem temperaturnih i svetlosnih uslova. Ona blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svetla sa digitalnih uređaja, ali i iz spoljnog okruženja. Štite oko od blještanja i štetnog delovanja svetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svetlosnim uslovima!

Uz optimalnu dioptriju, odaberite i svoju boju

Transitions sočiva su dostupna u svim dioptrijama, kao monofokalna, progresivna Varilux, kao dečja .....  Kako bi što bolje upotpunila vaš stil u ponudi je 7 boja:

klasična braon, siva i grafitno-zelena 

moderna safir, amber, ametist i emerald     

Nositi Transitions fotoosetljiva sočiva znači razmišljati izvan okvira. Vrlo su praktična jer uz njih ne morate da nosite i sunčane dioptrijske naočare. One su 2u1 - sunčane i prozirne u jednom. Štite oko od blještanja i štetnog delovanja ultra plavog svetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja - udoban pogled u svim svetlosnim uslovima i prilikama, a idu i uz svaki stil, u svim uzrastima. 

foto: Promo

Uživajte u svakom trenutku  uz svetlo - jer svetlo je život.  Iako svetlo može biti šteto, mi smo ga preokrenuli u „korisno“. Uz Transitions naočare svetlo je pod kontrolom.   Živimo u dobrom svetlu, od jutra do večeri, uz Transitions inteligentne naočare koje rade za vas!

25 godina istraživanja. Vrhunska tehnologija. Sloboda u pokretu. Jedna inteligentna sočiva.

Više na FB stranici Essilor Srbija i na sajtu.