U Beogradu na Topličinom vencu u parku Vojvode Vuka, 10. decembra u 19:00 časova svečanim paljenjem novogodišnjih lampica otvara se jedinstven praznični festival Coca Cola x New Year’s District koji će trajati sve do 8. januara 2020. godine.

Na otvaranju vas očekuje sjajan muzički program koji počinje već od 19:30h, a osim dobre muzike posetioci će moći da uživaju u raznovrsnoj ukusnoj hrani koja se nalazi u ponudi naših ugostiteljskih kućica. Svi gosti festivala učestvovaće u paljenju novogodišnjih lampica uz jedno malo iznenađenje koje će do samog otvaranja ostati tajna.

New Year’s District podržali su partneri festivala – Coca Cola, Superstar TV, Opel i Turistička organizacija Srbije.

Coca Cola na samom otvaranju donosi sjajno iznenađenje koje podstiče pravi praznični duh. #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašinu dobrih dela će premijerno pokrenuti najpoznatiji beogradski Deda Mrazovi na motorima – koji će i ove godine nositi praznične paketiće deci i mladima ometenim u razvoju.

Festivalski užitak nije potpun bez dobre muzike i ritma, stoga će za vaše raspoloženje 10. decembra na New Year’s Districtu biti zadaženi St. Louis Band (od 19.30 do 21 čas) i Nikola Demonja vs Kole & Ćela (od 21 do 22 sata).

St. Louis Band je muzički sastav iz Beograda koji važi za jedan od boljih klubskih bendova na našim prostorima. Ono po čemu su specifični je potpuno drugačiji aranžman jer savršeno kombinuju zvuke funky, latino, reaggae i etno muzike. Uživaćete u poznatim stranim i domaćim pesmama koje će St. Louis Band za vas izvesti na apsolutno jedinstven način.

Nikola Demonja vs Kole & Ćela donose vam specifičan miks saksofona i gitare, a energija ovog fantasičnog trojca nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zato se spremite na đuskanje bez prestanka.

Ostatak teksta pročitajte OVDE