Prednosti depilacije voskom u odnosu na brijač su mnoge: nakon depiliranja ste mirnije duži vremenski period i ne morate razmišljati o uklanjanu dlačica svaki drugi dan, kao što je to slučaj sa brijačem. Iritacije na koži su manje, pritom koža bude meka i fina nakon depilacije, a dlaka raste sporije i postaje nežnija, dok je kod brijanja suprotno. Vosak izvlači dlaku sa korenom, tako da vremenom to mesto „slabi“, dok brijač uklanja dlake samo površinski. 

Zakazivanje termina za depilaciju po salonima zna da bude prava muka, naći odgovarajući termin, proveren salon, te proverenu osobu za koju znate da će posao biti urađen kako treba i da pritom ne morate da date mnogo novca, zaista zvuči kao nemoguća misija. Međutim, postoji nešto što će vam pomoći da postignete željeni cilj i budete dugotrajno zadovoljne.

Aparat za topljenje voska za depilaciju je sprava koja vam omogućava da sami podesite temperaturu pri uklanjanju dlačica. Ne morate više brinuti da li će vas devojka u salonu opeći voskom, jer uz ovaj aparat dobijate topilicu, posudu za vosak, poklopac, kao i štapiće i vosak za depilaciju.

Uz ovu kombinaciju nećete imati opekotine, ostatke dlačica i urasle dlačice!

Možete ga poručiti OVDE po ceni od samo 2.499 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE