Za potpuno uživanje na svakom koraku putovanja, Visa kartice su tu kao podrška od trenutka planiranja puta, dolaska na destinaciju, pa sve do povratka kući. 

Uz ponude i pogodnosti koje Visa Gold, Platinum i Infinite kartice nude, možete biti bezbrižni svuda gde želite da budete. 

Ponude, popusti i odgovarajuće usluge, korisnicima kartica potvrđuju prednosti korišćenja Visa Premium kartica u svakom trenutku tokom putovanja. 

Ušteda od 12% prilikom iznajmljivanja smeštaja širom sveta na agoda.com/visacemea, besplatan boravak u preko 1000 poslovnih salona na aerodromima širom sveta, do 35% popusta za Avis rent-a-car ponudu na vi.sa/avisoffer, osiguranje prilikom kašnjenja leta i prtljaga, putno osiguranje, i popust kod brojnih trgovaca na preko 450 destinacija širom sveta. 

Visa kartice su prihvaćene na milionima lokacija u više od 200 zemalja, a pristup novcu je moguć u bilo koje vreme i u bilo kojoj valuti, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži bankomata. Luksuzni smeštaj, rent a car, putni aranžmani, restoranske usluge, šoping, ekskluzivne ponude i privilegije, je ono što korisnici Visa Gold, Platinum i Infinite kartica imaju na raspolaganju u svakoj fazi putovanja. 

Visa kartice su pouzdani saputnik sa kojim je svaki korak putovanja pokriven.