Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrijte šta vas čeka u julskom izdanju ELLE magazina

Autor majab

Bližimo se sredini leta i u skladu sa time julski broj je na prvi pogled oličenje letnje bezbrižnosti - nežno, zavodnički, sa roze nijansama u centru pažnje na gotovo svakoj strani ovomesečnog časopisa.

Ovu boju smo svesno izabrali upravo zato što svako od nas ima poseban odnos prema njoj. Ipak, pink je inherentno ženstvena, da ne kažemo girly, nijansa koja se često shvata tipičnom, očekivanom, čak i površnom.

Ukoliko se zagrebe površina, otrkićete da je upravo taj klasičan Barbie pink nezamenljiv simbol snage i boja koja je u istoriji više puta obeležila borbe za ljudska prava. Kao što se može videti u prethodnim nedeljama, na trenutke deluje kao da je svet blizu “pobede”, tik par koraka od slobode, međutim… taj “međutim” je gde bez oklevanja skoro svaki put zakočimo. 

Postoji i taj fenomenalan izraz “Gledati život kroz ružičaste naočare” po uzoru pesme La Vie en Rose, što podrazumeva da se na život gleda zamagljeno i da samim time, svet deluje lepši nego što jeste. Prethodni meseci su dokazali da će te naočare da nam kad tad slučajno spadnu sa lica, a verovatno i da se slome u milion paramparčad kada udare u zemlju. 

I šta onda? Krećemo iz početka. 

Jednaki, slobodni, voljeni. 

Od brojnih rubrika koje smo pripremili za vas u novom broju koji je u prodaji do 21. jula 2020., izdvajamo nekolicinu u koje možete da zavirite:

Portret dame u plamenu

Olivia Suđić o romantizovanju profesije pisca, omiljenim rečima i prihvatanju sebe

Lady Gaga intervju: Kod ljudi su bitna njihova srca i mozak i ono šta žele da ponude svetu!

Kada usledi razoružanje od iluzija

Enterijer koji slavi tropsku indijsku arhitekturu

Ekskluzivni ELLE intervju: Alessandro dell’Acqua

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity