Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putno zdravstveno osiguranje u slučaju COVID 19

  Izvor: foto: Promo

Koliko god pažljivo planirali putovanje, moguće su brojne neprijatnosti. Troškovi medicinskih usluga mogu biti i do više hiljada evra, bez obzira da li se putuje poslovno ili privatno. Triglav osiguranje je u ponudu uključilo proširenje pokrića za slučaj bolesti COVID 19 izazvane virusom SARS COV-2.

Ugovaranjem Putnog zdravstvenog osiguranja biće pokriveni (pored standardnih uslova) neophodni medicinski pregledi ovlašćenog lekara i medicinski opravdano testiranje na bolest COVID 19 u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije, a u cilju dijagnostifikovanja i pružanja hitne medicinske pomoći. Pacijent u slučaju oboljenja ima pokrivene lekove u vanbolničkom lečenju, ali i bolničko lečenje i repatrijaciju. Sva pokrića osiguravač ima do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 EUR u okviru limita polise.

Proširenjem pokrića ne pokrivaju se troškovi preventivnog testiranja na bolest, odnosno antitela izazvana ovim virusom kao ni troškovi boravka u karantinu ili izolaciji.
Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati na portalu e.Triglav tokom 24 sata za samo nekoliko minuta. Po izvršenoj uplati kupac dobija polisu elektronskom poštom i osnovne podatke SMS porukom bez dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity