U modnom svetu, način na koji biramo omiljene brendove, kako uklapamo boje i oblike, na prvi pogled daje sliku ko smo, kako razmišljamo, a često ima i direktan uticaj na percepciju nas samih, čak i kako nas drugi vide. Brendove koje biramo naglašavaju i naše kapacitete, osećaj za lepo i prepoznavanje našeg najboljeg životnog stila.

Modni algoritam odavno je prevazišao proste definicije i čini nam se da je upravo Huawei u kreiranju svoje strategije obratio posebnu pažnju na tu činjenicu.

IMG_2510.jpg
Privatna arhiva 

Huawei je u istanbulskoj Volkswagen Areni prikazao inovativne uređaje, najlakši telefon sa ekranom na preklop Mate Xs 2, laptop računar MateBook D16 i 16s, prvi tablet sa E-Ink ekranom MatePad Paper, nove članove porodice pametnih telefona – nova Y70 i nova Y90 i Huawei FreeBuds Pro 2.

IMG_2439.JPG
Privatna arhiva 

IMG_2451.JPG
Privatna arhiva 

6l8yhe.gif
Privatna arhiva 

Sve ove proizvode, zaključak je redakcije ELLE, povezuje pet ključnih faktora: sofisticiranost, čvrstina, znanje, uzbuđenje i iskrenost.

IMG_2478.JPG
Privatna arhiva 

IMG_2477.JPG
Privatna arhiva 

Dok držite u ruci ove proizvode, osećate posebnu estetiku oblika, teksture i dizajna i lako se povežete sa svim karakteristikama koje ovaj brend ima.

IMG_2488.JPG
Privatna arhiva 

IMG_2489.JPG
Privatna arhiva 

IMG_2492.JPG
Privatna arhiva 

Gostoprimstvo koje je Huawei pripremio za ELLE ekipu to i pokazuje. Okruženje restorana Roka, prestižne hedonističke destinacije na obali mora, sa hranom koja mami i osvaja bio je dobar uvod. Sedeli smo na terasi koja, dok se zavodljivo uvija oko restorana, poklanja nezaboravan pogled na Bosfor. U gradu koji povezuje istok i zapad, osetili smo u vazduhu tokove civilizacije. Istanbul je specifičan iz brojnih uglova. Ljudi, navike, različitosti, svakodnevni život…

IMG_2388.JPG
Privatna arhiva 

IMG_2397.JPG
Privatna arhiva 

IMG_2431.JPG
Privatna arhiva 

A onda, svedočili smo lucidnom gurmanskom Nusr-et performansu i kuvaru koji je soljenje mesa pretvorio u umetnost.

IMG_2498.JPG
Privatna arhiva 

IMG_2515 (1).JPG
Privatna arhiva 

IMG_2520 (1).JPG
Privatna arhiva 

Na Huawei eventu je svakako napredna tehnologija u prvom planu, ali nam je jak utisak da dodatno donosi i impresivno korisničko iskustvo. Čini nam se da je Huawei doneo revoluciju u prostoru lifestyle-a, radeći upravo na tome da njihovi novi proizvodi dodaju novu dimenziju našem životnom stilu.