Naša vina su po mnogima jedna od najboljih u Srbiji, što dokazuju brojne nagrade i priznanja, od kojih bi izdvojili nedavnu ocenu od preko 90 poena za našu Severnu Moravu i beli Aksiom koju nam je dao svetski poznati vinski kritičar James Suckling i njegov tim, kao i nekoliko priznanja koje jednom godišnje dodeljuje najposećeniji srpski vinski portal Vino.rs od kojih izdvajamo ono za najbolju vinariju i najbolje penušavo i belo vino.

Vinarija Deurić započela je proizvodnju prvih vina 2014. godine, iz ljubavi jednog tima ljudi prema ovom božanskom napitku. Trenutno posedujemo oko 20 ha vinograda i koristimo isključivo grožđe iz sopstvenih zasada. Čitavom procesu pristupamo na najprofesionalniji način, usput eksperimentišući sa novim trendovima i tehnologijama, maksimalno brinemo o dobrobiti loze i njene okoline, kako bi naši kupci u čaši dobili najbolji proizvod.

U prometu imamo tri linije vina, osnovnu „estate“ liniju koju čine relativno mlada i isključivo sortna vina, premium liniju koju čine Aksiomi, kupaže sa dominantno autohtonim sortama Moravom i Probusom, penušavo vino „The“ pravljeno tradicionalnom „champagne“ metodom i Princeps liniju vina napravljenu od najboljeg grožđa iz najboljih godina fermentacijom divljim kvascima u otvorenim drvenim sudovima i pažljivo praćenom odležavanju u „barrique“ buradima. Trenutna godišnja proizvodnja vinarije je oko 120.000 boca sa planom da se proizvodnja poveća u narednim godinama.

naslovna.jpg
Promo 

U okviru vinarije, pored tehničko/tehnološkog dela tu je i restoran sa tri sale u dva nivoa koje primaju oko 80 osoba, kao i prelepom baštom i letnjim šankom kapaciteta 100-120 sedećih mesta.

Organizujemo sve vrste proslava i događaja koje naši kapaciteti dozvoljavaju, od svadbi, krštenja, momačkih i devojačkih večeri, proslava rođendana, a prijatno okruženje izuzetno je pogodno za porodice sa decom. Za poslovne ljude imamo i malu salu zakonferencijske sastanke koja prima do 40 ljudi, opremljenu projektorom i platnom za održavanje prezentacija.

DSC_0380.JPG
Promo 

Na meniju restorana nalaze se klasična sremačka i fruškogorska jela kao i par jela internacionalne kuhinje, a za sladokusce redovno organizujemo gostovanja poznatih regionalnih šefova koji za te prilike kreiraju specijalne menije koje uparuju sa našim vinima. Naše edukovano osoblje spremno je uvek izaći u susret zahtevima gostiju kao i odgovoriti na brojna pitanja i nedoumice vezane za naša, a i vina uopšte.

Gornja sala veća.jpg
Promo 

Očekujemo vas kod nas u vinariji na adresi Ekonomija Salaš bb, Mala Remeta, da zajedno uživamo u prirodnim lepotama Fruške Gore, Male Remete i svime što Deurić vinarija nudi.

Živeli!