Selfie je godišnja publikacija u izdanju MILICA magazina koja stematično prati, analizira, kritički sagledava i beleži specifičnosti ženske likovne scene. Afirmiše proboje vizuelnih umetnica na izlagačkoj sceni. 
Autentičnog dizajna, bogato likovno opremljena i u kvalitetnoj štampi, ideja je da ova publikacija bude podjednako privlačna za prelistavanje vizuelnog sadržaja, ali pre svega, relevantna baza za praćenje i proučavanje savremene ženske umetničke scene.

Fokus Selfija je lokalna izlagačka scena, u regionalnom i međunarodnom kontekstu. Selfi je i platformu za promociju i osnaživanje nove generacije likovnih teoretičarki i kritičarki, ali i svih akterki ženske umetničke scene: kustoskinja, istoričarki umetnosti, galeristkinja, kolekcionarki,menadžerki u institucijama kulture...

Na samoj promociji biće održana i diskusija sa temom “Samoreprezentacija ženskog tela” u kojoj će učestvovati Jasmina Čubrilo, istoričarka umetnosti, Anastasija Pavić, umetnica, Kristina Armuš, kustoskinja i Ana Simona Zelenović, kustoskinja i urednica ovog izadnja.

Prva promocija Selfija.
Promo