SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija koje obuhvataju Audio Inženjering, Digitalnu Filmsku Produkciju, Web&Multimediju i 3D animaciju, najavljuje dan "Otvorenih vrata" u subotu, u Čika Ljubinoj ulici broj 8 u Beogradu.

“Otvorena vrata" SAE Instituta Beograd predstavljaju odličnu priliku za upoznavanje sa jedinstvenim edukativnim SAE programima koji obezbeđuju akademsku diplomu (Bachelor of Arts) priznatu u celom svetu i to za samo dve godine školovanja.
“Ovaj dan je prilika da se upoznamo sa mladim kreativnim ljudima i damo im korisne savete kako da koriste prednosti tehnologije, ali samo kako bi je prevazišli. Svaka oblast kojom se bavimo treba da bude raskrsnica umetnosti, zanata i nauke, dok se kretaivni rezultat nalazi u glavama naših budućih brucoša.” – ističe profesor Darko Veličkovski, šef katedre za Audio Inženjering.

“Otvorena vrata” ujedno predstavljaju poziv za oktobarski akademski upisni rok! Sve informacije možete dobiti na 011 26 26 632, kao i na www.belgrade.sae.edu.