Tržni centar Stadion nalazi se u Zaplanjskoj 32 na Voždovcu, a Sensa, Lisa i Mama kutak biće smešteni na nivou 0 u blizini glavnog ulaza i info pulta. 

Za sve ljubitelje Sense, srećnog života, pozitivnih misli i kreativnosti magazin Sensa organizuje Sensa dane sreće koji će se održati poslednja dva vikenda jula: 20 i 21. jula & 27. i 28.jula od 13 do 19h u Stadion SC. Zelena oaza biće mesto gde će posetioci moći da uživaju i opuste se uz predavanja stručnjaka, kreativne radionice, ples i još mnogo toga.

Veliki čas joge na otvorenom držaće Ranko Stoiljković u Stadion SC od 18 do 19h. Da biste učestvovali na času potrebno je samo da se prijavite slanjem kontakta na mail [email protected] i da se u 17.30h pojavite kod Sensa kutka na nivou 0 Stadion SC-a.

Poslednji vikend letnjeg druženja u Stadion SC ostavljen je za Lisa i Mama Porodični vikend, 3. i  4. avgust od 10-13h & 16-19h. Mališani će imati priliku da se zabave sa saradnicima magazina i užiivaju u animacijama, kreativnim radionicama, školicama plesa, vežbanju, igricama. Dame će u Lisa kutku moći da se našminkaju, friziraju, saznaju nešto o kristalima, horoskopu. Tako sređene imaće priliku da se fotografišu i saznaju kako bi izgledale na naslovnoj strani magazina Lisa i Mama.