PATRIZIA PEPE x ELLE: Zavirite iza kulisa ekskluzivnog modnog događaja na vrhu Genex kule!

Evo kako je izgledao ''UPP IN THE AIR'' event koji nas je odveo na 35. sprat Genex kule.

Stefan Stojanović

Ko stoji iza kultne italijanske modne kuće Patrizia Pepe? Strast Patrizie Bambi u kombinaciji sa preduzetničkim duhom Claudia Orrea kulminirala je stvaranjem Patrizia Pepe u Firenci, 1993. Od tog trenutka, žene su mogle da se prepoznaju u brendu koji besprekorno kombinuje svakodnevnu praktičnost sa glamurom za sve te važne trenutke, od jutra do večeri, zahvaljujući dvostrukoj svestranosti kolekcije i specifičnim siluetama. Nastankom Patrizia Pepe rađa se nova ideja o ženi koja je senzualna, bezobzirna, hrabra i samosvesna.

Sinoć, 7. oktobra, smo po prvi put spojili ovaj voljeni brend sa Elle magazinom jedinstvenim konceptom događaja pod imenom UPP In The Air.

Više od tipičnog eventa, ovaj doživljaj podrazumevao je fuziju mode i umetnosti, predstavljajući priču o novoj Patrizia Pepe kolekciji kroz četiri glavne teme: Italian Parade, Soft Explorer, Back to the 90s i Racy Femininity. Multimedijalno umetničko iskustvo se održalo nigde drugde nego na neočekivanoj lokaciji - u prostoriji bivšeg restorana na samom vrhu Genex kule.

Uz jedinstvene koktele sa Patrizia Pepe logom za koji je bio zadužen profesionalni barmen Andrija Kljajić, intimni događaj i prezentovanje novih komada je bilo sačinjeno od ekskluzivnog spiska odabranih žena među kojima su se našle i Dunja Jovanić, Tamara Dragićević, Sara Jo, Ena Jović, Kristina Bekvalac, Nataša Vulin i Mia Jokić. Gostima se obratila Marija Milanović, junior brend menadžerka Patrizia Pepe brenda, a tu je bio i Elle tim. Teodora Bogdanović, nova v.d. glavne i odgovorne urednice, održala je otvarajući govor i svima poželela dobrodošlicu na početku večeri.

Pored toga, Patrizia Pepe x Elle su priredili neočekivana iznenađenja za svoje goste. Srpski kompozitor i pijanista Vasil Hadžimanov je zadivio na klaviru u ulozi specijalnog muzičkog gosta, dok je umetnica Svetlana Ninković za sve prisutne posebno oslikavala bele Patrizia Pepe majice flourescentnim bojama. Za kraj noći, DJ-ica Miss Millie je dočarala fenomenalnu atmosferu i ispratila goste.

Pored visine na 35. spratu, pogledom na sjajna noćna svetla Beograda, prepoznatljivih Patrizia Pepe boja i prelepih must-have komada iz njihove nove kolekcije, jedno je sigurno - sinoć smo bili Upp In The Air!

Stefan Stojanović Zavirite u atmosferu ekskluzivnog modnog događaja!