USUDITE SE DA BUDETE AUTENTIČNI I PROBATE NEŠTO NOVO: Bolja alternativa bolje budućnosti

Ne plašite se promena, one ponekad jesu teške, ali su važne, naročito ako na taj način želite da menjate loše navike.

Shutterstock

Šta se sve promenilo s dolaskom proleća? Osim procvata modnih trendova- trenč mantila, jarkih boja na ulicama, smelih autfita i atraktivnih aksesoara- primetili ste sigurno da vam je sve odjednom postalo lako! Osmesi su širi, a raspoloženje bolje nego ikada! Zakazujete kafe po gradu, sastanke, ručak pored reke za vikend, planirate putovanja i druženja, odazivate se na sve pozive za izložbe i koncerte…

Imate vremena da uživate u buđenju prirode, u prvoj jutarnjoj kafi na terasi, uživate u malim trenucima sreće. To znači jedno- proleće je donelo novu energiju! A taj novi vajb koji vas drži treba iskoristiti maksimalno- da podstaknete svoju kreativnost i smislite nove ideje, da budete smeli i hrabro da se borite za ono u šta verujete, da bez stida tražite ono što želite, da obučete sve što vam se dopada bez obzira na to šta će drugi reći, da kažete “ne” svemu što vas sputava, da kažete “želim da uradim nešto dobro za sebe”! Vreme je za promene, zar ne?!

Shutterstock 

Znamo da želite nove stvari, da vam je dosta svega uobičajenog i poznatog, da vam treba novi pokretač. I to je sjajno, jer imate snage i želje da se za to i izborite. I što je najvažnije- da ne odustanete. Mnogi bi voleli promene ali da suštinski ne menjaju mnogo niti ono što im je dobro poznato. Ali, da li ste se zapitali možete li napraviti neku drastičniju promenu? Da li možete dobiti više? Šta je potrebno da život poprimi nove nijanse i oblike, da svaki dan bude za pamćenje?

Potrebno je samo da se usudite da idete svojim putem! Da furate svoj fazon bez obzira na to što su ostali otišli u drugom pravcu...Da nosite boje kada svi oblače crno. Da obujete patike kada su drugi na štiklama. Da kažete glasno šta mislite kada drugi ćute. Da kada rešite da promenite loše navike ostanete dosledni. Da odolite iskušenjima jer ste jači od njih! Da uprkos svemu što se oko vas dešava ostanete verni sebi, ali bolji, bogatiji za novo iskustvo… Da budete srećni jer ste pokušali, nevezano za ishod… Da budete ponosni na sebe!

Shutterstock 

Svi smo mi jedinstveni i posebni, ali ima nešto što nas spaja! Znate li šta? Što smo doneli odluku da učinimo nešto dobro za sebe. Napravili smo bolji izbor od nastavka pušenja cigareta prelaskom na IQOS i to je upravo ono iskustvo koje je važno da podelite sa drugima! Ta odluka je početak vaše IQOS priče!

Prijavite se na veliki kasting za učešće u globalnoj IQOS kampanji i ispričajte nam svoje jedinstveno iskustvo! Neka vaša priča inspiriše svet! Imate mogućnost da upoznate zanimljive ljude, da postanete svetsko lice IQOS zajednice i dobijete nagrade! Prijave traju od 1. do 17. aprila.