Svi luksuzni svetski hoteli se mogu pohvaliti svojim spektakularnim bazenima, a gostima hedonistima je postalo sve bitnije kakav pogled pružaju...

Pri odabiru hotelskog smeštaja, jedan od glavnih faktora svakako je bazen koji se nalazi u njegovom sklopu. Danas više nije dovoljno samo kako on izgleda, koje dodatne usluge pruža, koliko je dubok i površinom velikom, nego i kakav je pogled iz njega u pitanju.

Mnogi tako danas o tome vode računa i hvale se kako njihov hotelski bazen ima najlepši pogled na svetu, a mi smo pronašli pet koji se s tom titulom itekako mogu pohvaliti.

Jedan od njih je svakako Kasbah Tamadot u Maroku, sledi ga Westin Playa Bonita u Panami, čiji pogledi oduzimaju dah, a za to je posebno zaslužna priroda koja se nalazi u okolini hotela. 

Neki od hotela sa fantastičnim bazenima se nalaze Italiju, drugi u Meksiku. Ipak, za vas smo pripremili pet velelepnih bazane koji su samo za uživanje i još uživanja.

U nastavku proverite kako izgledaju.  

Kasbah Tamadot, Maroko 

Westin Playa Bonita, Panama

CasaMagna Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa, Meksiko

Il Salviatino, Italija

Miramonte Resort & Spa, Kalifornija

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/