Hotel koji vam otkrivamo ovog puta, Anantara Kihavah Maldives Vilas odnosi pobedu u sve tri kategorije, zbog čega nas nimalo ne čudi što je proglašen za hotel koji je najviše puta objavljen na popularnoj društvenoj mreži Instagramu.

Smešten na malenom ostrvu u Indijskom okeanu, ovaj jedinstveni hotel sa svojim vilama nudi luksuzni, ali izolovani odmor u isto vreme, odgovarajući na svaku želju, pritom dajući nam mogućnost da se u potpunosti odvojimo od zahteva svakodnevnog života.

Mnogi smatraju da kada je ovakva destinacija u pitanju da su im opcije za zabavu i odmor ograničene jer se nalaze na ostrvu, ali, zapravo, ovo odmaralište recimo nudi šest restorana sa najrazličitijim kulinarskim ponudama!

Veličanstvene vile iznad vode imaju kade na otvorenom i privatne bazene, iz kojih možete uživati u neverovatnim zalascima sunca.

Samo ostrvo poseduje beli, nežni pesak i kristalno čistu vodu, koja svaku fotgrafiju čini fantastičnom, bez mnogo truda.

Inače, odmaralište je titulu najpopularnijeg na Instagramu dobilo nakon glasanja korisnika interneta - čak 121.000 glasova je dobijena tokom ove ankete, a 45.385 je otišlo Anantara Kihavah odmaralištu.

Priznajte da vas jedan pogled na ove fotografije navodi da počnete da maštate o odmoru.

Izvor: Luxlife.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/