Napredni dijagnostički testovi koje je Chenot osmislio omogući će gostima da razumeju procese starenja u svom organizmu, te da postave nove puteve za poboljšanje svojih performansi i opšteg blagostanja. Nakon početne faze konsultacija gosti će dobiti personalizovani program koji uključuje nutricionističke preporuke, detox menije, fitness program, ciljane spa tretmane, aktivnosti za oslobađanje od stresa, i još mnogo toga.

Gosti će započeti svoj wellness put nizom dijagnostičkih testova dizajniranih u skladu sa njihovim individualnim potrebama, što dovodi do kreiranja efikasnih i jedinstvenih programa za svakog pojedinca. Holistička dijagnostika koju sprovode specijalizovani stručnjaci procjenjuje važan niz fizioloških parametara poznatih kao Chenot Lifestyle Biomarkers, koji procenjuje uticaj životnog stila na vitalni status i procese starenja. Biomarkers se kreću od testova  vaskularne  starosti,  intoksikacije i  debljine kolagena kože, do analize kompozicije tela, emocionalnog stresa i performansi izdržljivosti.

One&Only predstavlja Chenot Espace: Jedinstveno wellness iskustvo na luksuznoj destinaciji
Foto: Promo

Nakon dijagnostičkih testova za svakog gosta se kreira sofisticirani set prilagođenih tretmana i planova ishrane koji u sinergiji stimulišu eliminaciju  toksina,  povećavaju vitalnost,  aktiviraju energetske kanale i ponovno uspostavljaju fiziološku ravnotežu. Chenot Espace će se u One&Only Portonovi rizortu prostirati na površini od 4.000 m2, nudiće najsavremeniju opremu i 28 soba za tretmane. U ponudi će biti niz ciljanih tretmana koje će izvoditi  visoko  stručno  osoblje,  od  neuro-akustičnih  tretmana duboke relaksacije, akupunkture i ozonske terapije, do intravenske terapije hranljivim materijama i hidro-kolon tretmana. Dijagnostika i tretmani spadaju u šest različitih odjeljenja: medicina, ljudski performansi, medicinska estetika, estetika, hidroterapija, ali i sport i fitnes.

Dodatni tretmani za telo imaju za cilj da poboljšaju držanje, podstaknu dublje, pravilnije disanje, pojačaju cirkulaciju u rukama i nogama, ili da oslobode od napetosti.

Pored  toga  One&Only  Portonovi će  tokom  cele  godine  nuditi  i  orijentalni  Hammam,  te  frizerski  salon  za  muškarce Barber&Blade One&Only. Deo soba i apartmana za goste nalazi se direktno iznad spa centra, nudeći privatnost i lak pristup onima koji učestvuju u intenzivnijim ili dužim programima.

One&Only predstavlja Chenot Espace: Jedinstveno wellness iskustvo na luksuznoj destinaciji
Foto: Promo

Za  goste  koji  žele  idealnu  kombinaciju  vežbe  duha  i  tela One&Only Portonovi će ponuditi časove joge na otvorenom, sa fascinantnim pogledima na zaliv, i mnoštvo bazena u sa- mom rizortu.

Partnerstvo  između  brendova  One&Only  i  Chenot  postavlja nove wellnes standarde u rizortu, nudeći najsavremenije naučno zasnovane tretmane, uz izuzetan nivo luksuza i usluge po kojima je One&Only poznat. Prvi put gosti će moći da na ultraluksuznoj destinaciji iskuse sveobuhvatni wellness,  uz živopisni, očaravajući rivijera stil One&Only Portonovi rizorta.

Za više informacija ili rezervacije posetite: oneandonlyportonovi.com.

One&Only predstavlja Chenot Espace: Jedinstveno wellness iskustvo na luksuznoj destinaciji
Foto: Promo