Jutarnji rituali i način na koji dočekujemo prve jutarnje zrake sunca često određuju i dinamiku samog dana. Lagane pripreme za sve obaveze koje predstoje treba da uključuju ono što nas ispunjava i što nam ujedno pruža inspiraciju i zadovoljstvo, kako bismo mentalno bili spremni da se maksimalno posvetimo kako porodici, tako i poslu. Uživanje u kafi, stranicama omiljene knjige ili jednostavno tišina, uz jutarnji mir i meditaciju – svako bira svoj svoj način pripreme za dan. Sa druge strane, niko nije imun na prelep pogled sa prozora na grad koji se lagano budi.

U sve dinamičnijem okruženju, jutro je idealna prilika za provođenje vremena sa bliskim osobama. Svaki takav momenat je dragocen, a perspektiva koja se pruža samo će upotpuniti ono što se definiše kao savršeno jutro.

Pozicioniran na vrhu ulice Kneza Miloša, Skyline AFI Home idealan je izbor za sve one koji žele da svoja jutra započnu na inspirativan način uživajući u divnoj panorami velegrada. Ova prestižna investicija delo je svetski poznate kompanije AFI Europe Serbia. U skladu sa postojećim svetskim trendovima u građevini i promenama u načinu života i stanovanja, Skyline AFI Home predstavlja pionirski koncept u Beogradu.

Skyline AFI Home koncept u Beogradu nudi stanove za iznajmljivanje
petar djordjevic/Foto : Petar Djordjevic www.petardjordjevic.com 

Osnovna razlika u Skyline AFI Home konceptu jeste što su svi stanovi predviđeni za iznajmljivanje. Kao takvi, savršeno odgovaraju životnom stilu uspešnih poslovnih i urbanih ljudi novog doba. Kula ima 27 spratova i 147 stanova i čini deo šireg Skyline kompleksa, stanove odlikuje sjajno uređen enterijer i visok nivo funkcionalnosti koja se nudi zakupcima. Skyline AFI Home je poslednja, rezidencijalna kula, ovog velelepnog kompleksa o kome priča ceo grad.

1s.jpg
Promo default

Posmatrajući svetske standarde, ali i prepoznajući potrebe tržišta kompanija AFI Europe Serbia je u ovaj projekat unela i puno osećaja za estetiku kako bi osmislila jedinstveni projekat sa stambenim jedinicama namenjenim isključivo za rentiranje. Renoviranjem parka Tri ključa, ovaj investitor dokazao je da i te kako brine o lokalnoj zajednici, ujedno povećavajući mogućnost svih stanara da uživaju u oazi prelepe prirode u bilizni svog doma. Novi park nudi fitnes zonu, mesto za ljubimce, igralište za decu, mirni kutak za šahiste – što znači da vaša jutarnja i dnevna rutina može značajno da bude obogaćena. A na kraju poslovnog dana i po završetku svih obaveza sledi opuštanje u najvećem privatnom bazenu i luskuzno uređenoj Spa&Gym zoni.

Skyline AFI Home koncept u Beogradu nudi stanove za iznajmljivanje
petar djordjevic/Foto : Petar Djordjevic www.petardjordjevic.com 

Rezidenti Skyline AFI Home kule će, osim izvanrednih trenutaka u toku jednog dana, moći da iskuse šta znači živeti u centru Beograda, na najprestižnijoj lokaciji, u blizni reke i najprestižnijoj zgradi, koja nudi bezbednost, mir i lagodan način života. 

Beograd, grad koji nikada ne spava i Skyline, kompleks koji nudi miran san savršena su kombinacija. Miran san i miran dan uključuju mnogo više od komfora u samim apartmanima, jer Skyline kompleks svim stanarima tokom 24 sata nudi recepcionarske usluge, dvadesetčetvoročasovni video nadzor, profesionalno održavanje i garažu sa kartičnim pristupom.

Skyline AFI Home koncept u Beogradu nudi stanove za iznajmljivanje
Promo 

Osim sjajnog doživljaja buđenja uz sunčeve zrake koji izranjaju iz Save, svi zakupci će moći da uživaju u divnim noćima. U životu je veoma bitno držati stvari u balansu, tako da jutarnji pogled ne bi bio potpun bez umirujućeg večernjeg. Skyline AFI Home je svojstveno umetničko delo življenja, a vizure blistavih zora i čarobnih noći, samo dopunjuju pogled koji doseže viđenje sjajne budućnosti.