Prvi put, na vrhu najprestižnije srpske planine, otvoren je The Steak House by Viceroy. Dugoočekivano gastronomsko poglavlje koje pomera granice planinskog doživljaja i donosi ono što je Kopaoniku do sada nedostajalo. Autentični steak house, kreiran sa preciznošću, strašću i poštovanjem prema vrhunskom mesu, vatri i ritualu savršenog zalogaja.

Smešten u okviru hotela Viceroy Kopaonik, The Steak House nije samo novi restoran – on je nova destinacija. Prostor gde se susreću planinska snaga i urbana sofisticiranost, gde svaki detalj ima svoju svrhu, a svako veče postaje iskustvo koje se pamti.

Početak nove gastronomske ere na Kopaoniku

“U jelovniku dominiraju vrhunski komadi mesa, pažljivo birani i pripremani sa potpunim razumevanjem steak house tradicije. Vatra, tekstura, vreme i preciznost ovde su jednako važni kao i ambijent”, kaže Boris Jević, šef kuhinje i idejni tvorac ovog koncepta, i dodaje da svako jelo prati pažljivo odabrana vinska karta i selekcija signature odležanih koktela koji dodatno naglašavaju karakter restorana.

Nova gastronomska era na Kopaoniku.jpg
Foto: Viceroy promo

Tokom praznične sezone, The Steak House by Viceroy postaje epicentar večernjih okupljanja, mesto gde se dan na snegu završava u atmosferi topline, elegancije i vrhunskog ukusa. Posebno mesto zauzima novogodišnja noć, osmišljena kao svečano i prefinjeno slavlje u ambijentu koji spaja glamur, planinski duh i vrhunsku gastronomiju.

Dok se u ostatku hotela praznici odvijaju kroz porodične rituale, dečije radionice, prazničnu čaroliju i živu energiju planinskog života, The Steak House by Viceroy ostaje večernja scena za one koji traže više. Više ukusa. Više atmosfere. Više razloga da se ostane duže.

Vrhunski komadi mesa u ponudi restorana.jpg
Foto: Viceroy promo

The Steak House by Viceroy potvrđuje da Kopaonik više nije samo planina za skijanje, već destinacija sa stavom, karakterom i jasnom ambicijom da ponudi najbolje.

Planina zove – hotel Viceroy Kopaonik vam želi dobrodošlicu.