BAJKOVITA DESTINACIJA ZA KRATAK PREDAH U SRBIJI: Mona Plaza Zlatibor poziva vas da uživate u bogatom sadržaju

Hotel Mona Plaza Zlatibor, jedan je od retkih hotela na Zlatiboru koji je zadržao i očuvao tu planinsku estetiku koja pleni toplinom i planinskim duhom. Spakujte kofere i uputite se na odmor koji vam je preko potreban!

Copyright 2023. All rights reserved. Processed with VSCO with a6 preset

Sve nas za Zlatibor vežu različite emocije i ascocijacije: uspomene iz detinjstva, sva ta porodična putovanja ka crnogorskom primorju, ekskurzije, ali moramo se složiti da je za Zlatibor pravi sinonim hotel Mona Plaza. Od decembra ovaj hotel je i zvanično postao deo poznatog hotelskog lanca Mona Plaza i kao takav predstavlja novi hotspot na najpopularnijoj turističkoj destinaciji u Srbiji.

Nakon prvog snega i pravih idiličnih, planinskih pejzaža, vreme je da spakujete kofere i uputite se u „IT“ mesto, u Mona Plazu. 

Hotel se nalazi u centru Zlatibora, nadomak svih prirodnih i antoropogenih atrakcija koji će vas ostaviti bez daha. To vam daje mogućnost da isplanirate boravak baš po vašim željama, a naša preporuka je da se ugrejete i popijete najlepšu toplu čokoladu u sklopu hotelskog Lada bara, prošetate do najposećenijeg Kraljevskog trga, a nakon toga možete i da planirate vožnju na najdužoj gondoli na svetu ili možda posetite Stopića pećinu. Sve vam je na dohvat ruke!

Copyright 2023. All rights reserved.  Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2023. All rights reserved.  Processed with VSCO with al3 preset

Hotel Mona Plaza Zlatibor, jedan je od retkih hotela na Zlatiboru koji je zadržao i očuvao tu planinsku estetiku koja pleni toplinom i planinskim duhom. Da li putujete sami, sa prijateljima ili sa porodicom, obezbeđeno je puno sadržaja.

Copyright 2023. All rights reserved.  Processed with VSCO with a6 preset

Za sve vas koji volite tišinu i mir, vreme je za opuštanje i uživanje u ekskluzivnom kompleksu za revitalizaciju tela i duha, wellness centru Inspirium, a za ljubitelje hedonizma tu je restoran balkanske kuhinje Perun, dok najmlađe goste očekuju animatori i različiti zabavni program u najpopularnijoj dečijoj igraonici na Zlatiboru, Monici. Za svakoga postoji to nešto zbog čega će proraditi hormon sreće za još veličanstvenije zimovanje.

Copyright 2023. All rights reserved.  Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2023. All rights reserved.  Processed with VSCO with a6 preset