Iako je gotovo nikada nećete videti u ravnim cipelama Victoria Beckham na pisti razmišlja drugačije. Nova prolećna kolekcija, predstavljena sinoć uz podršku njene brojne porodice koja je zauzela mesto u prvom redu, oslanja se na opuštenost žene i potrebu da bude slobodna i nesputana s odećom.

Jednostavni krojevi haljina i suknji prikazuju neku novu Beckham, a činjenica da su svi modeli upotpunjeni udobnim ravnim cipelama ukazuje na pomake i sazrevanje Victorie kao dizajnerke, te konačan odmak dizajna brenda od njenog ličnog imidža. Zanimljiva je igra tartan uzorkom koji obično viđamo u jesenjim kolekcijama, a koji je Beckham prezentovala u pravoj prolećnoj verziji s nežnim tonovima zelene i bele. Karirano rado kombinuje s floralnim kreirajući zanimljive patchwork uzorke koje je aplicirala na bomber jakne i suknje. U kolekciji nije nedostajalo ni brušene kože koju je iskoristila za mini suknje A kroja i prelepu tuniku u boji peska. 

Izvor: buro24/7

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Spoj jednostavnih formi i elegancije su obeležili najnoviju prolećnu kolekciju. Ove kreacije su dokazale Victoria veliki napredak i stavile je rame uz rame sa najboljim dizajnerima.