Da li smo vam već rekli kako obožavamo Toma? Jesmo?!

Naravno da jesmo jer ovog genija nema ko ne voli!! Iako naša ljubav traje još iz onog perioda kada je vaskrsnuo Gucci u sam epicentar najpopularnijih brendova, ali i posle kada je od svoje linije napravio brend koji jednako konkuriše velikim modnim kućama, poslednjih nekoliko meseci naša ljubav prema njemu je čini nam se postala još veća!!

(Tom Ford: Genije i modni znalac koga obožavamo)

Prvo smo se zaljubili u njegovu video prezentaciju prolećne kolekcije kojom je "rukovodila" Lady Gaga i armija super hot modela na čelu sa Lucky Blue Smithom, igrajući na rime Gagine obrade megapopularnog hita grupe Chic "I want ur love", onda smo patili za zlatnim sandalama u kojima smo se lako zamislili na nekom plesnom podijumu, da bi nas poslednji crush oborio s nogu!

Naime, jedan od modnih znalaca i genija današnjice opet je uspeo da dokaže kako može u domenu obuće da parira velikim dizajnerima cipela kao što su Manolo Blahnik, Jimmy Choo i Christian Louboutin.

Odavno svestan koliko moć može da ima jedan par cipela, Ford je odavno veliku pažnju ali i finansijsku moć prebacio na cipele koje spadaju u ključne komade njegovih kolekcija.

Kao i u modi, i na polju aksesoara Tom "puca" na seksepil, nestrašivost i smeo izražaj. Najnoviji crush je rezervisan za crne sandale sa debljim, duplim kaiščićima i prorezima po sredini prstiju iz njegove Cruise kolekcije. 

(Njegova filozofija: 12 životnih lekcija koje nas je naučio Tom Ford)

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija