Poznati danski brend nakita Pandora iz Kopenhagena, uvek uz pomoć zanimljivih projekata predstavlja svoje najnovije kolekcije nakita koji se prodaje u preko 100 zemalja širom sveta. Najnoviju kolekciju za jesen prati posebna modna priča pod nazivom The Look of You.

Uz pomoć tri svetski poznate stilistkinje - Caroline Issa, Rebecca Corbin-Murray i Micaela Erlanger, Pandora je snimila kratak film u kome su pomenute dame za "nepoznatu" ženu birale komade nakita prema ključnim trendovima za jesen, sa željom da pomognu damama da lakše odaberu aksesoar za jesen, osluškujući svoj stil ali i trendove koji nam dolaze..

"Smatram da nakit koji neka žena nosi oslikava njen karakter, otkriva dosta o samoj osobi. Bilo da je u pitanju nekoliko ogrlica koje nosite oko vrata ili strast prema kombinovanju metalnih i zlatnih detalja, ili slepa vernost prema statement prstenu koji je vaš zaštitni znak, nakit je nadogradnja vaše ličnosti, komad koji priča umesto vas. Da li sam minimalista ili maksimalista, povučena, introvetna osoba ili najzanimljivija osoba koju ste upoznali", tvrdi Micaela koja ima reputaciju žene koja oblači veliki broj holivudskih diva i obožava da glamurozni red carpet začini sa mrvicom vampa i egdy lepote. 

Pogledajte ovaj "eksperimentalni" snimak koji pokazuje jedinstvenost žene izraženu iz ugla stilistkinja, u poređenju sa njenom sopstvenom percepcijom:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija