Harizmatična blogerka Leandra Medine predstavila je kolekciju cipela kreiranu u saradnji s Net-A-Porterom.

Šarmantost i zaista jedinstven stil doneli su Leandri Medine ugled u svetu mode i medijsko carstvo zvano "Man Repeller" na kojem joj mnogi zavide.

Tokom svoje karijere se već upuštala i u dizajnerske saradnje s brendovima poput Superge, Atea Oceanie i This Is Veda, a sada je predstavila i kolekciju cipela za online shop Net-A-Porter. 

Linija koju je osmislila nazvana je MR by Man Repeller, a sastoji se od 10 pari cipela među kojima se našlo sve od sandala do visokih čizama.

Leandra nam je u svojoj kolekciji predstavila jzanimljive mokasine u kombinaciji crvene i plave kože, kao i ružičastog pliša. Od pliša su kreirane i zanimljive sandale ukrašene zlatnim zvezdama, kao i zanimljive baletanke sa satenskim trakama na vezanje oko gležnja.

Uz, to u kolekciji su se našle i jedne crne čizme koje sežu do iznad kolena, kao i dva para eklektičnih čizama od zlatne i ružičaste teksturirane kože. Klasična Leandra! 

Na sledećoj strani pogledajte deo kolekcije Leandre Medine....

PageBreak


Foto: Promo / MR by Man Repeller / Net a porter

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/