Naravno, magija vereničkog prstena opčinjava javnost - koliko je koštao, koji kreator potpisuje ovo "čudo" na ruci... Trendovi pokazuju da je okrugli dijamant i dalje najpopularniji oblik kamena sudeći po slavnim i uspešnim, a cene prelaze budžete i za najluksuzinja letovanja. 

No, ovakve stvari slavnima ne smemo da zamerimo, jer izabranice muškog srca moraju da sijaju u punom sjaju baš kao i njihov prsten.

Ipak, postoje 3 verenička prstena koja su veoma tražena i popularna.

To su dokazale Kim Kardashian, Lauren Conrad i Kate Middleton.  

Ostatak pogledajte na sledećoj strani:

PageBreak

Njenu popularnost samo je pojačao taj simbol ljubavi! 15-no karatni dijamant u obliku jastučića je verenički prsten koji je Kanye West stavio na ruku jedne od najpopularnijih žena na svetu - Kim Kardashian. 

Varijacija na njen prsten ima bezbroj, na vama je da izaberete svoj...

Foto: Brilliant Earth


Foto: Everett

Ostatak pogledajte na sledećoj strani:

PageBreak

Taj zlatno roze prsten na domalom prstu leve ruke Lauren Conrad laska svim tonovima kože, ali posebno pristaje nežnim i grlish damama. Tako, buduće mladoženje kada budete kupovali verenički prsten vašoj izabranici, ovo je siguran izbor. 

Foto: Consider the Wldflwrd

Foto: Maya Brenner 

Ostatak pogledajte na sledećoj strani:

PageBreak

Kruna među vereničkim prstenjem ponela je Kate Middleton, kada je zasenila sve svojim plavim safirom. Tamno plavi safir je i dalje veoma popularan kamen, mada se budući mladenci često opredeljuju za safir, ali u drugim bojama kao što je tirkizna, zelena...


Foto: Brilliant Earth


Foto: Jennie Kwon

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/