Stilska riznica dobrih aksesoara bio je Instagram, a influenseri, kao i pratioci imali su svoje omiljene detalje koji su nadograđivali izgled do maksimuma, koristeći se modnim trikovima predviđenim za nove sezone!

Koliko god su nam se učinili ekstravagantni Gucci momenti ili Balenciaga špicaste cipele, ovi detalji uspeli su da se sa revija presele u street style kulturu te ulice učine veoma zanimljivim. 

U nastavku pogledajte koji su detalji obeležili modne piste i za koje smo sigurni da će lako naći svoj put u svakodnevnoj modi u 2018.

1. Četvrtaste naočare

Zaboravite oversize okrugle naočare - u fokusu su četvrtaste, manjih dimenzija! Modna kuća Miu Miu ih je predložila za proleće/leto 2018., ali su već uveliko hit meću trendseterima i influenserima.

2. Tašne

Što se tiče torbi i tašni dva modela dolaze do izražaja - vrećaste i one kružne osnove i jakih boja. Baš kao što predlaže Mansur Gavriel.

3. PVC

Sada nema izgovora - ovaj veštački materijal doživljava punu slavu, stilizovan je i spreman za nošenje. Modna kuća Chanel je potvrdila!

Na sledećoj strani pogledajte koji će još aksesoari biti apsolutni hit u 2018. 

PageBreak

4. Ženstvena obuća

Mali damski trikovi dolaze direktno od Valentina i vrlo su jasni - pliš salonke i mašna. Naš predlog je da ih kombinujete sa uskim farmericama!

6. Neumerenost

...podrazumeva naglašena ramena, previše lančića, ali stilsko jedinstvo. Malo mode 80-tih i Gucci uticaja!

7. Koferče

Još jedan omiljeni ženski komad - tašna sada je u vidu neseser-kofera koji je praktičan, ali i zanimljiv modni detalj. Direktno dolazi iz Balenciage. 

8. Korset

Dok se u 2017. nosili svedeni, sa malim srebrnim aksentima u 2018. godini bar po pitanju kosreta, možemo da preteramo. Sve boje su prisutne i obećavaju Dolce i Gabbana modnu zabavu! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/