Pleteni komadi su najpopularniji trend za leto 2021.


Došao je trenutak da se oprostimo od pamučnih stvari, a prigrlimo one pletene. Svi smo sa nestrpljenjem iščekivali da osvežimo svoj ormar jarkim bojama, razigranim teksturama i inovativnim printovima koji će nas nesumnjivo naterati da osetimo leto i tople dane. Ipak, niko nije očekivao da će inače najpopularniji zimski trend dobiti svoju letnju varijantu, i da će je nositi baš svi.

Za ponovno oživljavanje ovog retro dizajna mogli bismo okriviti Dior, Valentino, i naravno Instagram feed modnih influenserki poput Kendall Jenner i Belle Hadid. Prisetimo se samo Harry-jevog spota za pesmu ''Watermelon Sugar'' koji je izašao prošlog leta - plaža, efektni kupaći kostimi i pleteni komadi bili su u prvom planu. A kako tokom karantina nismo imali gde i kada da iznosimo tolike trendove, sada moramo da nadoknadimo sve.

Trend sedamdesetih trenutno parira, ali se i prepliće sa trendom devedesetih, i čini se da pravila nema. Pleteni su kupaći, duge pantalone i preslatke torbice - ovaj modni hit možete prilagoditi kako god vama odgovara. Ali to nije sve - heklani materijali za šetnju obalom su takođe doživeli svoj comeback.

Ne zaboravite da je leto za igru, eksperimentisanje i neobične stilove.

Otkrijte kako da kombinujete ovaj komad kao prava trendseterka.

 Odaberite maksi pletenu haljinu i krenite na koktel pored bazena i izgledaćete beskrajno chic.

Prsluk preko haljine? Dobićete slojevit, fashion izgled koji se lako postiže, iako odaje utisak da ste mu posvetili mnogo pažnje.

Šta je praktičnije od letnjih heklanih haljinica i ogrtača koji idu preko kupaćeg kostima? Spremni ste za pauzu za ručak, pa nazad na plažu!

 Idete u noćni provod? Ukombinujte pletenu mini-haljinu sa jarkom letnjom bojom, i sve oči biće uperene u vas.

 Ova torba je dokaz da samo jedan detalj može čitav outfit da učini autentičnim i jedinstvenim.