Nakon nedavne kolekcije mini crnih haljina i linije nakita, Sarah Jessica Parker nam je sa ponosom predstavila eksluzivnu liniju cipela koja se sastoji od 16 modela, među kojima se broje salonke, ravne sandale i Mary Jane cipele.

Kako smo i očekivali od poznate glumice, ona je svim modelima dala lični pečat u vidu atraktivnih detalja, te su cipele ukrašne trakicama, satenskim mašnama, blok petom i kristalima. 

U ovoj liniji se posebno izdvajaju cipele optočene Swarovski kristalima koje podsećaju na stil Carrie Bradshaw. Sarah smatra da su one idealne za sve glam partyje, jer podsećaju na disko kugle i izazivaju pažnju gde god da se pojavite.

Kolekcija će zvanično moći da se kupi na Net-A-Porteru od 17. decembra, a kako su nam najavili iz PR službe početna cena će iznositi 355 dolara. 

U našoj galeriji pogledajte kako izgledaju ove divne cipele iz praznične kolekcije Sarah Jessice Parker >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/

Baš kao Carrie Bradshaw, i Sarah Jessica Parker neguje veliku ljubav prema cipelama, te je sada u saradnji sa luksuznom online trgovinom Net-A-Porter lansirala prazničnu kolekciju koja će vas doslovno oduševiti!