Podsećaju na kanađanke, ali to nikako nisu. Mehanizam za pertlanje, pa i same pertle - vrlo sve skupa podseća na planinsku cipelu (obožavanu u proteklih nekoliko sezona), ali ovaj model to nikako nije. One su na štiklu, dosežu tik iznad članka, presvučene su KRZNOM, poseduju prepoznatljiv Gucci dezen sa monogramom brenda, kao i detalj sa crveno-zelenim tonovima u kombinaciji sa zlatnom kopčom - one su toliko zapravo ružne, da su apsolutno fantastične!

Ne sumnjamo kako će svaka influenserka koja drži do sebe posedovati jedan par već u narednih nedelju dana, a do kraja godine Instagram će biti preplavljen ovim modelom.

Nama se čini da su dovoljno efektne, tople i praktične da bi ukoliko nam to prilike omgućavaju zaista mogli da posedujemo jedan ovakav par da razvedri sive i ledene jesenje dane, ali svakako one suve. 

Ne smemo ni da zamislimo kako ovaj model izgleda nakon pljuska ili snega.

Nove Gucci mezimice možete naći u aktuelnoj kolekciji za jesen/zimu pod nazivom "farmers", a cena im iznosi 980 amerčkih dolara.

One imaju sve: dovoljno su efektne da smesta poželite da ih posedujete i dovoljno napadne da pomislite jesu li vredne ovog modnog rizika? Dobitna kombinacija za svaki veliki trend u najavi.