Ko još ne zna šta predstavlja brend United Colors of Benetton? Još od malih nogu znali smo da kada tražimo dobar džemper u boji – Benetton je pr(a)va destinacija. Vremenom, ovaj brend je srastao i prosperirao zajedno za vladajućim modnim trendovima. Iznenadila me je činjenica da prvo za šta sam se uhvatila u najnovijoj kolekciji nisu bili džemperi, već moderni iskrojeni camel kaputi koji kao perfektan aksesoar daju zrelost i urbanu trendi notu brendu od koga nismo očekivali kardinalne promene.

Zavirite u novu Benetton kolekciju.
Marija Timotijević 

I nema ih na prvu loptu, jer su tu i dalje prekvalitetni džemperi u poznatoj paleti boja, sa različitim izrezima, kao i rolke koje su se vratile na velika vrata. Kao što rekoh, samo na prvu! 

Zavirite u novu Benetton kolekciju.
Marija Timotijević 

Kada počneš da istražuješ novu kolekciju sa ekološki prihvatljivim standardima, osim pletiva i trikotaže, tu se krije more zanimljivih komada koji su nosivi od jutra do mraka, i u koje vredi uložiti kao u krucijalne sastojke sastavnih oufita. Pogotovo ukoliko ste obožavalac reinoviranog urbanog trenda devedesetih.

Nova Benetton kolekcija je urbana i udobna.
Marija Timotijević 

Camel platneni trench coat sa naglašenom dramatičnom formom uz samo jednu rolku u boji podaruje unikatan look.

Tu je plišana dugačka rolka haljina sa šlicevima koja u kombinaciji sa jaknom poput oversize zimske košulje camel nijanse, sa jarko plavom postavom, oslikava princip stila devedesetih godina.

IMG_8141aaaaaa.jpg
Marija Timotijević 

IMG_8152aaaaaaa.jpg
Marija Timotijević 

Ipak, zvezde outfita su ceger kese sa printovima i Benetton logotipom kao perfektna esencija layering stajlinga.

Jarke boje i ekološki materijali karakterišu novu Benetton kolekciju.
Marija Timotijević 

Benetton cegeri su u fokusu.
Marija Timotijević 

Poseban naglasak stavljamo na eko pristup denimu, sa završnim obradama koje poštuju i životnu sredinu i radnike koji ga prave. Izgledi farmerki su podjednako u trendu: u stilu 90-ih, raširene, opuštene ili nabrane ''šargarepe''.

Zavirite u novu Benetton kolekciju.
Marija Timotijević 

Must-have gornja odeća uključuje velike puff jakne u svim bojama ili sa patchwork efektom, kao i savet da isprobate ove komade uz čarape u efektnim bojama. 

Ne zaboravite - svet je bolje mesto sa Benettonom!

Čarape u boji su u trendu poručuje Benetton.
Marija Timotijević 

Foto: Marija Timotijević
Stajling: Ana Ostojić
Šminka: Nadica Lakić
Modeli: Sofia, Marija i Nadja @ VAMPIRE MGMT