Na revijama za FW24 videli smo pregršt trendova koji se tiču krojeva, šara, materijala, ali i boja. Ovog puta, odlučili smo da se fokusiramo samo na nijanse jeseni, pa smo tako izdvojili 3 odevne kombinacije, u 3 boje koje će obeležiti jesen pred nama.

Možda ste dosad već i pogodili o kojim tonovima je reč s obzirom na to da su društvene mreže pune autfita baš u: bordoj, bež i srebrnoj, a mi vam u nastavku donosimo 3 predloga kako ih treba kombinovati ove sezone i to upravo iz brenda GUESS koji, složićete se je pravi izbor za modne predloge savremene trendseterke.

Bordo

Boja crvenog vina najnoviji je trend koji su nam dizajneri plasirali, a najbolje se kombinuje sa svetlim komadima ukoliko želite da postignete elegantni stil. Aksesoari i pantalone u ovoj nijansi dominiraće stajlingom, dok će kaput i rolka u neutralnim tonovima doprineti luksuznom izgledu.

Bordo.jpg
Guess 

Marion rolka; Zoe pantalone; Giully torba; Barrial cipele; Nancy kaput

Silver

Metalik srebrni komadi postali su ozbiljan must-have sezone, kao što su teksas jakna i farmerke brenda GUESS, dok njihovo kombinovanje sa upečatljivim pink detaljima kao što su majica i kapa, naglasiće vaš mladalački duh i potvrdiće da ste prava IT devojka.

Silver.jpg
Guess 

Beta teksas jakna; Betty farmerke; Zalina torbica; Elbina patike; Beanie kapa; Athleisure Adele majica

Bež

Nekada je ova boja bila rezervisana samo za monotone odevne kombinacije, međutim već sezonama se drži na samom vrhu liste modnih aktuelnosti. Ovoga puta, brend GUESS ima savršen predlog kako je iskombinovati, a to je miksovanje različitih printova, od logotipa do pitonske šare na čizmama. Kada se pojavite u ovakvoj kombinaciji, svima će biti jasno da je vaš stajling sve samo ne dosadan.

Bez.jpg
Guess 

Lise džemper; Lise 4G suknja; Noreen 4G torba; Dayton4 čizme; Kamel mantil

Guess kolekciju za jesen možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija i Ušće u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.