Kćerka slavne Carine Roitfled, Julia Restoin Roitfeld nastavlja kampanju za kolekciju jesen/zima 2013 Givenchy, ovoga puta kao zaštitno lice eyewear kolekcije. U prezentaciji Riccardo Tisciovoj kolekciji odeće, koja je predstavljena u maju, Julia je radile zajedno sa Madame Carine, dok su joj sada, u kampanji za kolekciju naočara, kolege Quim Guiterrez i Dalianah Arekion.

“Priča se nastavlja. Na snimanju i van, zajedno sam sa porodicom Mert & Marcus, Luigi, Lucia, Carine, Katy… Ovi ljudi su moja porodica, uvek su verovali u mene. Vernost i ljubav su najvažnije stavri u poslu kojim želim da se bavim, a mislim da je ovo istorijski trenutak za mene u modnoj industriji”, govori kreativni direktor Givenchy-ja, Riccardo Tisci, o životu ispred i iza kamera. 

Osvrnuvši se na kolekciju za novu sezonu koju je predstavio (koja je u čast žene, sa romskim i romantičnim viktorijanskim detaljima), on smatra da su sadašnjost i njegova vizija budućnosti sada jedno. 

“Svi oni, uključujući modele su zaista kao  Romi u svom životu. Nisu nikada na jednom mestu, pituju po svetu. To je prava veza, ne samo fizički, već i sadržajno…”, dodao je on.

Julia Restoin Roitfeld nosi model “Antigona” sa Swarovski kristalima, ali u ponudi postoje i ramovi u klasičnoj crnoj ili crvenoj boji sa Givenchy potpisom. Koji ćete izabrati? Izbor je zaista veliki…