Pleteni komadi vladaju sezonom, a evo kako ih nose naše omiljene stylish devojke

Pleteni komadi su najpopularniji trend za leto 2021.

Profimedia

Pleteni komadi su najpopularniji trend za leto 2021.


Došao je trenutak da se oprostimo od pamučnih stvari, a prigrlimo one pletene. Svi smo sa nestrpljenjem iščekivali da osvežimo svoj ormar jarkim bojama, razigranim teksturama i inovativnim printovima koji će nas nesumnjivo naterati da osetimo leto i tople dane. Ipak, niko nije očekivao da će inače najpopularniji zimski trend dobiti svoju letnju varijantu, i da će je nositi baš svi.

Za ponovno oživljavanje ovog retro dizajna mogli bismo okriviti Dior, Valentino, i naravno Instagram feed modnih influenserki poput Kendall Jenner i Belle Hadid. Prisetimo se samo Harry-jevog spota za pesmu ''Watermelon Sugar'' koji je izašao prošlog leta - plaža, efektni kupaći kostimi i pleteni komadi bili su u prvom planu. A kako tokom karantina nismo imali gde i kada da iznosimo tolike trendove, sada moramo da nadoknadimo sve.

Trend sedamdesetih trenutno parira, ali se i prepliće sa trendom devedesetih, i čini se da pravila nema. Pleteni su kupaći, duge pantalone i preslatke torbice - ovaj modni hit možete prilagoditi kako god vama odgovara. Ali to nije sve - heklani materijali za šetnju obalom su takođe doživeli svoj comeback.

Ne zaboravite da je leto za igru, eksperimentisanje i neobične stilove.

Otkrijte kako da kombinujete ovaj komad kao prava trendseterka.

 Odaberite maksi pletenu haljinu i krenite na koktel pored bazena i izgledaćete beskrajno chic.

Prsluk preko haljine? Dobićete slojevit, fashion izgled koji se lako postiže, iako odaje utisak da ste mu posvetili mnogo pažnje.

Šta je praktičnije od letnjih heklanih haljinica i ogrtača koji idu preko kupaćeg kostima? Spremni ste za pauzu za ručak, pa nazad na plažu!

 Idete u noćni provod? Ukombinujte pletenu mini-haljinu sa jarkom letnjom bojom, i sve oči biće uperene u vas.

 Ova torba je dokaz da samo jedan detalj može čitav outfit da učini autentičnim i jedinstvenim.