7 šarenih, vedrih & razigranih trendova sa ulica Milana, zbog kojih ova jesen neće biti siva kako ste navikli

Crvena, žuta, zelena - boje su ove jeseni IN!

Anushka

Bez obzira na to da li ste minimalista ili maksimalista, ovaj trend neće vas ostaviti ravnodušnim jer znamo da vam je (baš kao i nama) potrebno (još) malo sunca u životu!

Možda smo pristrasni, ali Nedelja mode u Milanu donela nam je neke od najinspirativnijih street style izdanja. Budući da je u pitanju grad prepun subkultura koje su pomogle u oblikovanju jedinstvenog modnog pejzaža u ovoj zemlji, to je mesto koje nosi uvek nešto izvan norme. Ako igrate na sigurno, potražite drugu lokaciju!

Bez obzira na vremenske (ne)prilike, modeli, trendseterke i influenserke bile su uporne u tome da iznesu živopisne, kreativne i neobične outfite prepune boja, tekstura i dezena. S toga, zaboravite na ustaljene jesenje forme.

Zelena je produžila svoj rok trajanja, te je sa letnjih haljina, prešla i na oversize blejzere i mantile za hladnije vreme. dezeni. Isti je slučaj i sa trendom 2000-ih, ali i roze-narandžastom kombinacijom koja u sebi i dalje ima nešto čemu ne možemo da odolimo.

Evo 7 trendova zbog kojih ova jesen neće biti siva i monotona kako ste navikli!

1. Zeleno, volim te, zeleno

Zelena je postala opsesija na ulicama modnih metropola. Ako imate svedeniji stil, odaberite jedan efektan komad u ovoj nijansi koji će monohromatsku kombinaciju podići na viši nivo, a ako ste ekscentrični, ne ustručavajte se da se u zelenu obučete od glave do pete. 

Profimedia Evo kako da nosite zelenu boju!

2. Dezeni 2000-ih

Psychodelic printovi postali su zaštitni znak milenijalki na kojima svet ostaje. Razmislite da ih uvrstite u svoj garderober ove jeseni!

Profimedia 

3. XXL torbe

Da su XXL torbe must-have - to je sada već opšte poznato, ali trend koji se izdvojio na ulicama Milana jeste tzv. neseser torba, naravno, u jarkoj boji. 

Profimedia 

4. Krzno

Krzno + šareno = genijalno. Jednačina je prosta!

Profimedia 

 5. Beli mantil

Njegovo visočanstvo beli mantil neutralizovaće vaš šareni outfit i dati mu notu luksuza & elegancije.

Profimedia 

 6. Roze + narandžasto

Možda ste bili skeptični isprva, ali roze-narandžasta kombinacija sigurno je osvojila vaša srca ako ste modni fanatik. Uvek donosi vedrinu i podiže raspoloženje, a izgleda neverovatno chic.

Profimedia 

7. Marame za kosu

Nigde gde bez aksesoara za kosu! Ešarpa je postala multifunkcionalna, te se nosi kao ukras za kosu, vrat, ili čak kao majica!

Profimedia