10 NAČINA DA UVEK IZGLEDATE SKUPO & LUKSUZNO: Izdvajamo komade koje morate da posedujete u svom garderoberu

Uz ovih 10 komada bićete jedna od onih uvek doteranih i uglađenih žena.

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedan od najvećih mitova u fashion industriji jeste da da biste izgledali skupo, morate da kupujete zapanjujuće skupe stvari. Istina je zapravo da pravi modni znalci ne pate od logomanije i zlatnih statusnih simbola, već na svakom mestu, u svako vreme, umeju da odaberu unikate i večne modne komade.

Ako ste oduvek želeli da budete jedni od onih ljudi ’’koji uvek izgledaju dobro, ma šta nosili na sebi’’, otkrićemo vam tajnu no.1 – potreban vam je ključan saveznik u vidu kvalitetnog brenda koji prati svaku vašu zamisao i ide u korak sa trendovima.
U online shop-u  https://www.fashionandfriends.com/rs/, među bogatom ponudom, pronaći ćete i  Miss Sixty čije smo komade štiklirali na našoj wishlisti za zimu 2021/22.

U nastavku izdvajamo 10 komada koji će vam pomoći u tome da vaš outfit izgleda skupoceno & luksuzno ove zime.

1. Strukirana puffer jakna s pojasom

Da li znate za trenutno veći trend od puffer jakne? Mi ne! Kako ne biste kreirali sportski outfit, već elegantni, odaberite ovu Miss Sixty - strukiranu, sa pojasom koja će se savršeno slagati uz duge pletene haljine ili rolke.

Miss Sixty 

2. Crne pantalone

Ako smo zbog nečega čekali kraj leta i početak hladnije sezone, onda je to ponovno nošenje pantalona – od kožnih do klasičnih. Postoji bezbroj načina da ih nosite, ali naš trenutno omiljeni jeste uz mekani kardigan, zlatni lanac lančić i glomazne patike – izgledaćete kao trendseterka sa ulica modnih metropola.

Miss Sixty 

3. Zvonaste farmerke

Zvonarice su ponovo u modi! Veliki comeback sedamdesetih doneo je i legendaran model jeansa koji je obeležio epohu u kojoj su za ikone stila važile Jane Birkin, Brigitte Bardot i Edie Sedgwick. Spojite ih sa vodećim prugastim dezenom i bićete prava IT devojka.

Miss Sixty 

4. Chic suknja

Kada kažemo glam look - mislimo na ovaj. Asimetrična suknja od tila i teksasa jeste predmet požude svih trendseterki zbog svoje ekstravagancije. Kombinujte je sa jednostavnim komadima, kako bi ostala u fokusu, i krenite u grad ili na žurku!

Miss Sixty 

5. Čizme sa potpeticom

Svakome je u garderoberu potreban onaj jedan timeless par obuće koji ćemo imati, nositi i voleti godinama, a onda ostaviti u nasleđe nekim mlađim generacijama. Ove neprikosnovene čizme sa lancima jedan su od tih komada. Nećete moći da prođete nezapaženo gde god se pojavili.

Miss Sixty 

6. Elegantno odelo

Da žene vole odela, možda i više od haljina i sukanja, više nije tajna. Naročito one business, uspešne i ostvarene žene koje poseduju nenadmašan karakter. Njima je potrebno jedno kvalitetno odelo za sve važne prilike, a ovo Miss Sixty ispuniće sva očekivanja.

Miss Sixty 

7. Tufne + til

Kako im odoleti? Naročito u kombinaciji sa tilom, karnerima i naborima! Tufnice su za sve generacije od 7 do 77, zato kada god poželite malo sofisticiranog i chic izgleda, odaberite jedan tufnasti komad – bluzu ili haljinu. P.S. Eto ideje šta odabrati za novogodišnje veče!

Miss Sixty 

8. Vuneni kardigan

Vuneni kardigani ne silaze sa modnih pista i ulica metropola, jer ne samo što su trendi, već su i topli, mekani, udobni, zbog čega nema većeg zimskog favorita. Obratite pažnju da birate kvalitetne, pune, prirodne materijale, kako biste kreirali stajling koji izgleda luksuzno. Ne ustručajte se da dodate nakit! 

Miss Sixty 

9. Bež torbica s lancem

Tzv. polumesec torbice postale su modni hit zahvaljujući brendovima visoke mode. Birajte bež nijansu – ona uvek izgleda otmeno.

Miss Sixty 

10. Teksas haljina

Vreme svetlog teksasa je prošlo! A ako ste pomislili da je teksas haljina samo za leto, onda niste videli ovu najnoviju Miss Sixty, nesvakidašnjeg kroja koji će vas osvojiti. Naime, možete da je nosite sa i bez teksas jaknice istog materijala. Definitivno – investicija u koju vredi uložiti i biti poseban!

Miss Sixty